Οι τραγουδιστές που θα πρωταγωνιστήσουν σε θεατρικές παραστάσεις

Νέα παρουσιάστρια του Mega η Δανάη Μπάρκα

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε αναφέρει μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ό,τι η Δανάη Μπάρκα θα αναλάβει την κεντρική παρουσίαση ψυχαγωγικής εκπομπής στο Mega. Η είδηση επιβεβαιώθηκε χθες, οπότε η ηθοποιός υπέγραψε με το κανάλι.

Δανάη Μπάρκα: Είναι επίσημο! Στο Mega με δική της εκπομπή!

Και αφού οι ηθοποιοί μπλέκουν με την παρουσίαση, ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στους τραγουδιστές που έχουν αποφασίσει να ανέβουν το θεατρικό σανίδι.
 Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει δεχτεί πρόταση προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση το “Μινόρε της Αυγής”, που όπως όλα δείχνουν θα ανέβει το 2021 στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά και είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο ναι.

Σειρά έχει  ο Κώστας Μακεδόνας, που συνεργάστηκε πέρσι με τον Μάκη Δελαπόρτα στο Σινεμασκόπ, έχει δεχτεί εκ νέου πρόταση από τον ηθοποιό για να συμμετέχει στη νέα παράστασή του στο θέατρο Βέμπο.

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε το όνομα της  Μελίνας Μακρή. Η νεαρή τραγουδίστρια θα είναι στο “Κλουβί με τις τρελές” και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να έχει εντυπωσιάσει στις πρόβες που πραγματοποιούνται.

Τέλος, ο  Γιάννης Χριστοδουλόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση Μάικ ο Φασολάκης που θα ανέβει στην παιδική σκηνή του θεάτρου Παλλάς τον Νοέμβριο. Ειδικό ρόλο στην παράσταση αυτή θα έχει και η Μαρί Κωνσταντάτου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top