Γιάννης Μάρκου για Τζούλια Νόβα: «Αναγκάστηκα να τη διώξω από το σπίτι»

«Αισθάνομαι προδωμένος», είπε ο επιχειρηματίας

Τη δική του σκληρή απάντηση στη Τζούλια Νόβα έδωσε ο Γιάννης Μάρκου λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του μοντέλου στην εκπομπή «Happy Day» για την αιτία του χωρισμού τους.

Τζούλια Νόβα: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού της από τον Γιάννη Μάρκου

«Η σχέση αυτή ξεκίνησε με πολύ έρωτα. Ξέρω πως συνήθως οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους τον γάμο και τα παιδιά. Εγώ είναι κάτι που το έχω κάνει. Έχω τρία παιδιά. Από δική της πρωτοβουλία αποφάσισε να καταλήξει αυτή η σχέση σε γάμο. Απλώς δεν έγινε αυτή η πρόταση όπως θα ήθελε. Τσακωνόμασταν γιατί είχαμε και οι δύο δίκιο. Έχουμε πει να μείνουμε φίλοι και σέβομαι τη φιλία, δεν θέλω να είμαι εχθρός με την Τζούλια. Ευελπιστώ να πάει καλά στη ζωή της ό,τι και να είναι. Σαν άνθρωπος θα είμαι πάντα δίπλα της» είπε ο Γιάννης Μάρκου στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Τζούλια Νόβα - Γιάννης Μάρκου

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με ενοχλούσε ότι προηγούνταν αυτός ο άνθρωπος από εμένα. Δεν μπορείς να αποβάλλεις τη σχέση σου και να λες “αν θέλεις ακολούθησε”. Δε μπορώ να ακολουθώ ανάβαση σε βουνό και Παρά Πέντε. Δεν έχω μάθει να ζηλεύω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε, ότι προτιμάει τις παρέες από μένα οπότε αναγκάστηκα και την έδιωξα από το σπίτι. Αυτή έφυγε από τη σχέση, εγώ την έδιωξα από το σπίτι. Εγώ έχω υποχρεώσεις που η Τζούλια δεν τις ξέρει και δε χρειάζεται. Ταξίδια πηγαίναμε. Η Τζούλια ήθελε περισσότερα ταξίδια. Υπήρξε ένα θέμα πέρσι τον Αύγουστο με ένα ταξίδι που ήθελε να πάμε και από κει ξεκίνησε η παρεξήγηση. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο που εγώ το θεωρώ επικίνδυνο. Από τη στιγμή που έχω δύο παιδιά στο σπίτι -γιατί τα σκυλιά είναι παιδιά- δεν μπορούσα να λείψω 20 μέρες».


Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Είμαι κάθετος, ο τρόπος που το διάλεξε, όλα αυτά που έγιναν λιγάκι σκληρά, αισθάνομαι προδομένος γιατί δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Δεν ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω ταξίδια για διασκέδαση. Πρέπει μέσα μου να είμαι ήρεμος. Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top