TUS: Απίστευτος συνωστισμός στα γυρίσματα του νέου του κλιπ!

Μαζεύτηκαν δεκάδες νέοι από Δράμα, Ξάνθη και Καβάλα

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του γνωστού ράπερ TUS να γυρίσει βίντεοκλιπ στην Καβάλα, χωρίς προστατευτικά μέτρα εν μέσω πανδημίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, το βράδυ του Σαββάτου «Κάνε πίσω» τραγουδούσε ο TUS, μπροστά πήγαιναν δεκάδες θαυμαστές του με τα μηχανάκια τους! 

Μάσκες δεν υπήρχαν πουθενά, οι θαυμαστές του καλλιτέχνη στέκονταν ο ένας δίπλα στον άλλον στον προαύλιο χώρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου και την ευθύνη βέβαια δεν ανέλαβε κανένας.

«Ενοχλήθηκαν οι κάτοικοι με τις μηχανές… Ούτε από τη δημαρχεία ζητήθηκε άδεια, ούτε από την αστυνομία γιατί επικοινώνησα με τον αστυνομικό διευθυντή» δήλωσε στο STAR ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης.

Το κάλεσμα στους μοτοσυκλετιστές έγινε διαδικτυακά

«Ήρθε η στιγμή που πολλοί από εσάς περιμένατε. Μια μοτοσυγκέντρωση, με κάτι ξεχωριστό. Μαζί μας θα παραβρίσκεται και ο ΤUS... για να τραβήξει βιντεοκλίπ και να πάρει πλάνα...» έγραφε η ανακοίνωση στα social media.

Έτσι,  πολλοί νέοι από την Καβάλα, τη Δράμα και την Ξάνθη, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των λοιμωξιολόγων, αλλά και το γεγονός ότι ο Εχίνος που απέχει μόλις μια ώρα από εκεί είναι σε καραντίνα, έδωσαν το «παρών». Για μια selfie ξέχασαν ότι υπάρχει και κορωνοϊός!

Ο TUS, κατά κόσμον Χρήστος Τούσης, μετά τις αντιδράσεις, φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και μέσω του STAR εύχεται να μην αρρωστήσει κανείς. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top