Η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την ηλικία της: «Φοβάμαι μόνο τον κορωνοϊό!»

«Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου…»

Δείτε φωτογραφία από τον πρώτο γάμο της μεγάλης σταρ

Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες ημέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη, με τη Finos Film να αποκαλύπτει στα social media ότι έκλεισε τα 87 της χρόνια!

Η θρυλική ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για την ηλικία της, αλλά και για τον κορωνοϊό.

Κι όμως αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη!

«Δεν το είδα καν. Αυτά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου», είπε για τα γενέθλιά της και την αποκάλυψη της ηλικίας της. «Εγώ είμαι αυτή που είμαι. Ο κόσμος με λατρεύει, τους κάνω πέρα τώρα, γιατί φοβάμαι λόγω κορωνοϊού», πρόσθεσε γελώντας.

«Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι όπως είμαι. Θα σου απαντήσω με το τραγούδι που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης για μένα: Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα, σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορόνα μου και τα διαμαντικά μου, τα πλούτη δεν τα απαίτησα, τα ’χα κανονικά μου, γιατί έχει η γόβα μου καημό και η μπότα μου κατατρεγμό, κι από τη μίνι φούστα μου τα πόδια όλα δικά μου», συμπλήρωσε.

Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον Κώστα Βουτσά: «Δεν πρόλαβα να τον δω!»

Όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, η μεγάλη καλλιτέχνις ανέφερε: «Δύο μήνες ήμουν μέσα. Όλος ο κόσμος φοβάται. Μόνο τον κορονοϊό φοβάμαι. Τίποτα άλλο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top