Κελεκίδου: Είχα ενδοιασμούς να στείλω τα παιδιά στο σχολείο λόγω κορωνοϊού

''Μας έχουν κάνει προτάσεις για να παρουσιάσουμε εκπομπή με τον Νίκο''

Για το πώς βίωσε με την οικογένειά της τα περιοριστικά μέτρα λόγω της  πανδημίας και την άρση τους, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και τη συνεργασία – έκπληξη με τον Σταμάτη Κραουνάκη, μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου.

«Τα παιδάκια μας μεγαλώνουν, κλειστήκαμε μέσα κι εμείς όλη αυτή την περίοδο. Ξεκίνησαν να πηγαίνουν στο σχολείο. Είχα ενδοιασμούς αν θα τα στείλω ή όχι, αλλά, όταν βλέπεις τα παιδιά του γείτονα να πηγαίνουν, δεν μπορείς να τα κρατήσεις. Πηγαίνουν λοιπόν, έστω για ένα μήνα. Θεωρώ ότι θα τους βοηθήσει και στην ψυχολογία τους και στη συναναστροφή τους με τα άλλα παιδιά», ανέφερε η αγαπημένη τραγουδίστρια στο «Πρω1νό», προσθέτοντας πως η επικινδυνότητα λόγω του ιού παραμένει.

Παράλληλα, η Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε πως κατά καιρούς της έχουν κάνει προτάσεις για να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, τόσο μόνη της, όσο και με τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, ωστόσο, αυτή την περίοδο έχει κάνει focus στη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη και το τραγούδι τους, «Βασανίζομαι», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει ήδη ξεχωρίσει.

Κέλλυ Κελεκίδου – Σταμάτης Κραουνάκης συνεργάζονται σε τραγούδι – έκπληξη!

«Ο Σταμάτης έχει έναν μοναδικό τρόπο να αγγίζει τις ψυχές όλων των ανθρώπων και πραγματικά είναι ευλογία να δουλεύεις με έναν τόσο σπουδαίο και αξιόλογο άνθρωπο, καλλιτέχνη, συνθέτη, συγγραφέα, παραγωγό… Είναι μεγάλη τιμή για εμένα», είπε η Κέλλυ Κελεκίδου και αποκάλυψε το παρασκήνιο της μακρόχρονης γνωριμίας τους.

Επισημαίνοντας πως η επιθυμία να συνεργαστούν υπήρχε από παλιά, αλλά τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, εξιστόρησε: «τον γνώρισα το 2006, την πρώτη χρονιά που ήμουν στο «Φως», που είχαμε έρθει στην Αθήνα μαζί με τον Νίκο. Ο Σταμάτης είχε έρθει μαζί με τον Γιώργο Νανούρη και τον θίασό του, την Σπείρα Σπείρα, για να διασκεδάσουν. Εγώ στο πρόγραμμα έλεγα το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» σε ένα πολύ ωραίο σκηνικό, με ακορντεόν, το είχαμε στήσει φανταστικά. Στον Σταμάτη άρεσε πολύ όλο αυτό και από εκεί ξεκίνησαν όλα».

Μάλιστα, η Κέλλυ Κελεκίδου εξομολογήθηκε πως το «Βασανίζομαι» είναι ένα τραγούδι που την έκανε να κλάψει τη στιγμή της ηχογράφησης, η οποία έχει αποτυπωθεί στο video του τραγουδιού και έχει «ανέβει» στο YouTube, κάτι που της είχε συμβεί μόνο όταν τραγούδησε το «Μες Στην Τρέλα Μου Την Τόση» που έχει αφιερώσει στη μητέρα της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top