Ιωάννα Τούνη: Πώς διέψευσε τις φήμες χωρισμού με τον αγαπημένο της

Το ζευγάρι είναι μαζί και full in love!

Όλο και περισσότερο «φούντωναν» κι έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβεντζής τα «έσπασαν».

Ιωάννα Τούνη: Χώρισε τελικά από τον Χρήστο Τσεβρεντζή;

Συγκεκριμένα μάλιστα, υπήρξαν πληροφορίες ότι το ζευγάρι που συγκατοικεί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη εδώ και μερικούς μήνες είχε κάποιους έντονους καβγάδες το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και όλοι πίστευαν ότι η σχέση τους έληξε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our very first photo together 💦💘 @tsevre_ #myquarantine #8monthstogether

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

 

Η ξανθιά influencer, αν και έχει αναπτύξει μία πολύ στενή σχέση με τους followers της δε συνηθίζει να μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά της κι έτσι δε θέλησε να αναφερθεί καθόλου με media ή social media στο γεγονός (αν όντως υπήρξε) και στις φημολογίες χωρισμού της από τον επιχειρηματία.

Ιωάννα Τούνη: Τι έκανε και ελπίζει σε πρόταση γάμου από το αγόρι της;

Χθες το απόγευμα ωστόσο, η ίδια πόσταρε μερικά Instastories όπου τη βλέπουμε να λιώνει στη γυμναστική, ενώ δημοσίευσε κι ένα ενεργειακό ρόφημα που ετοίμασε για εκείνη και τον αγαπημένο της Χρήστο, κάνοντάς τον tag και βάζοντας μία καρδούλα.

Αυτός ήταν ο τρόπος της Ιωάννας να δείξει στους θαυμαστές της ότι με τον Χρήστο δεν έχει χωρίσει και είναι πολύ αγαπημένοι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top