Φαίη Σκορδά: Μετακομίζει ο σύντροφός της στο σπίτι της!

Το υπονοούμενο της παρουσιάστριας στην εκπομπή της

Η Φαίη Σκορδά είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Νίκου Ηλιόπουλου!

Το ζευγάρι είναι μαζί έναν χρόνο αλλά το δημοσιοποίησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος. Η παρουσιάστρια πλέον δεν το κρύβει, ενώ συχνά αναφέρει τον αγαπημένο της στην εκπομπή.

Σκορδά: Η πρώτη αντίδραση στην εκπομπή μετά την ανακοίνωση της σχέσης της

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας ασχολείται με το digital marketing και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz. Συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Νίκος Ηλιόπουλος αν και χαμηλών τόνων θεωρείται περιζήτητος στον χώρο του με πολλά επιτυχημένα projects στο δυναμικό του! Μάλιστα, έχει στήσει και το site της Φαίης.

Οι δυο τους πλέον είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, το οποίο είναι η συγκατοίκηση. Μάλιστα, η Φαίη το πρωί της Πέμπτης σχεδόν το παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής της, στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1. 

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, Νίκος Ηλιόπουλος!

Την ώρα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια και έκανε τις προβλέψεις της για τον Σκορπιό είπε ότι όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 18 Νοεμβρίου ετοιμάζονται για αλλαγή στέγης ή συγκατοίκησης. Τότε η παρουσιάστρια όλο νόημα είπε: «Α! Βλέπεις μετακόμιση ε;» Και φυσικά οι συνεργάτες που το κατάλαβαν δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, όπως θα δείτε και στο βίντεο. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει γενέθλια στις 19 Νοεμβρίου και είναι Σκορπιός.

Φαίη Σκορδά: «Τις έδωσα στον Νίκο, τον δικό μου Νίκο…»

Η Φαίη Σκορδά τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της. Τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι στη Βούλα μαζί με τους δυο της γιους, Γιάννη και Δημήτρη, στο οποίο φαίνεται ότι θα μετακομίσει και ο Νίκος Ηλιόπουλος τις επόμενες μέρες!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top