Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έβγαλε από την καραντίνα ακόμα και τον Αντετοκούνμπο

Χαμός στα live του στο Instagram

Στο πιο hot meeting point του Instagram έχουν εξελιχθεί «Τα Θρέμματα», τα live που κάνουν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο Dr_Xtapodias, φιλοξενώντας ακόμα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και κάνοντας ρεκόρ θεατών, που ξεπερνά ακόμα και stars του Hollywood!

Από «Τα Θρέμματα», που γίνονται σχεδόν κάθε βράδυ στις 11, έχουν ήδη περάσει μερικά από τα πιο hot ονόματα. Μεταξύ αυτών οι επιτυχημένοι rap/trap καλλιτέχνες Light, Mad Clip και FY, τραγουδιστές όπως οι STAN Αντιπαριώτης, Θοδωρής Φέρρης, Πέτρος Ιακωβίδης και Λευτέρης Πανταζής μαζί με την κόρη του Konnie Metaxa, τηλεοπτικά πρόσωπα όπως ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αθλητές, όπως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κώστας Τσιμίκας, οι μπασκετμπολίστες Νίκος Παππάς και Γιώργος Μπόγρης και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε live τη στιγμή που…έβλεπε ένα από τα videos του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Μέσα σε λίγες μέρες, «Τα Θρέμματα» έχουν καταφέρει να γίνουν το πιο επιτυχημένο live στο Instagram, συγκεντρώνοντας κάθε φορά τουλάχιστον 30.000 θεατές, ενώ έκαναν ρεκόρ θεατών φτάνοντας τους 60.700! Τα νούμερα αυτά είναι πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς τα περισσότερα celebrity lives κινούνται μεταξύ 3.000 – 5.000 θεατών, ενώ ο Alexandros Kopsialis και o Dr_Xtapodias ξεπέρασαν ακόμα και διεθνούς φήμης stars, όπως ο Justin Bieber, στον οποίο, μάλιστα, έγινε και… σχετικό σχόλιο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top