Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνεργάτη του: «Τα είχες με τη Νάνσυ;»

Η φωτογραφία από την παραλία που… άναψε φωτιές!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τίτλο «Live Tonight», θέλοντας να προσφέρει  γέλιο και ψυχαγωγία στο τηλεοπτικό κοινό εν μέσω καραντίνας.

Έτσι περνάει την ώρα του στο σπίτι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Έχοντας μαζί του τον Νικόλα Ράπτη σε ένα μικρό στούντιο χωρίς οπερατέρ και floor manager, ο Γρηγόρης καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με πολύ καλή διάθεση, εξηγώντας τους λόγους που η συγκεκριμένη εκπομπή βγήκε στον «αέρα».

Η Νάνσυ δε λείπει στιγμή από το πλευρό του Γρηγόρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάλιστα, μιλώντας μέσω Skype με τον συνεργάτη του από τη ραδιοφωνική του εκπομπή Παναγή Τζωρτζάτο, έκανε πλάκα σε σχέση με τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε πώς στη βιβλιοθήκη του σπιτιού του όχι μόνο έχει φωτογραφία του Γρηγόρη, αλλά και της Νάνσυς από κοινές διακοπές.

Αρναούτογλου: Κάνει ραδιoφωνική εκπομπή από το σπίτι με τη σύντροφό του

«Γρηγόρη θέλω να σου δείξω κι αυτή τη φωτογραφία, είναι η Νάνσυ Αντωνίου η αρχισυντάκτριά σου σε κοινές μας διακοπές» είπε ο Παναγής, με τον Γρηγόρη να ρωτάει: «Τα είχες με τη Νάνσυ;». «Παναγή δε θέλω να το συζητήσουμε στον αέρα αυτό σε παρακαλώ πολύ, ασ’το έτσι όπως είναι» συνέχισε ο παρουσιαστής, με τον συνεργάτη του να συμπληρώνει: «Είναι προ-Γρηγόρη εποχή αυτή η φωτογραφία μην παρεξηγηθούμε!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top