Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Πώς γιόρτασαν την 5η επέτειο γάμου τους;

Χαμογελούν μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Επέτειος για τα 5 χρόνια γιόρτασαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος! 

Υπό το φως των κεριών το ζευγάρι γιόρτασε τον έρωτά του την περασμένη Τρίτη. Το περιοδικό YouWeekly τους συνάντησε έξω από εστιατόριο στο Χαλάνδρι και δε σταμάτησαν να χαμογελούν αποκλειστικά στον φωτογραφικό φακό και να δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εύθυμη διάθεση συνεχίστηκε και μέσα στο παραδοσιακό ιταλικό εστιατόριο, με ρίζες από την Αντίπαρο, καθώς οι δυο τους δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν κλεφτά φιλιά.

Πέρα από το καλό κρασί, η Ελένη και ο άντρας της είναι λάτρεις του καλού φαγητού και εκείνο το βράδυ υπήρχε το πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο, τρίτο πιάτο... Από spaghetti della Masseria (μακαρόνια με σάλτσα ντομάτα) μέχρι risotto zucca(ριζότο με κολοκύθα) και φυσικά παραδοσιακή ιταλική πίτσα με λευκή ζύμη, ιδιαίτερη αδυναμία της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έμειναν περισσότερο από δυο ώρες μέσα στο ιταλικό ρεστοράν σε ένα γωνιακό τραπέζι και δε ξεκόλλησαν τα βλέμματά τους.

«Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ» είπαν στο Youweekly οι αυτόπτες μάρτυρες. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι δυο τους αναχώρησαν αγκαλιά…
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top