Νικολέττα Καρρά: Είναι fit κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Οι φωτογραφίες στο Instagram που... άναψαν φωτιές

Το περασμένο καλοκαίρι η Νικολέττα έκανε το μπάνιο της στη Μύκονο με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες να χώρισε με τον σύζυγό της, Κύπριο δικηγόρο Φώτο Πιττατζή, ωστόσο φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τα πατήματά της.

Το συγκινητικό μήνυμα της Νικολέττας Καρρά για την ημέρα του γάμου της

Ο λόγος για τη Νικολέττα Καρρά που βάλθηκε δευτεριάτικα να… αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό μέσω Instagram με το καλλίγραμμο κορμί της.  

Φώτος Πιττάτζης: Νέος έρωτας μετά τη Νικολέττα Καρρά;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μου είπανε από τη συμβουλευτική ομάδα της @cenegenicsgr ότι πρέπει να βάλω την αερόβια στη ζωή μου πιο πολύ μιας και την είχα παραμελήσει λόγω της αδυναμίας που έχω στα βάρη.Με την προσθήκη της αερόβιας άσκησης βελτιώθηκε γενικά η φυσική μου κατάσταση. Πολλοί μυοσκελετικοί μου πόνοι υποχώρησαν ενώ επίσης έχω αυξημένη απόδοση στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Δοκίμασε το τώρα, ξεκίνα το προγραμμα και ενεργοποίησε όλη τη δύναμη και την υγεία που διαθέτει το σώμα σου αλλά δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα..! #cenegenics #stayyoungforever #mycenegenicsgr #fitness #health #agemanagement #healthness

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Karra (@nicolekarra_official) στις

«Μου είπανε από τη συμβουλευτική ομάδα ότι πρέπει να βάλω την αερόβια στη ζωή μου πιο πολύ μιας και την είχα παραμελήσει λόγω της αδυναμίας μου στα βάρη. Με την προσθήκη της αερόβιας άσκησης βελτιώθηκε γενικά η φυσική μου κατάσταση. Πολλοί μυοσκελετικοί μου πόνοι υποχώρησαν ενώ επίσης έχω αυξημένη απόδοση στις καθημερινές μου δραστηριότητες», σχολίασε χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες όπου γυμνάζεται πολύ έντονα κι ακόμα πιο… σέξι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top