Συγκλονίζει ελληνίδα τραγουδίστρια: Παρολίγο να γεννήσω νεκρά τα παιδιά μου

Οι αποκαλύψεις για τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της

H Ηρώ Σαΐα

Στη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της αναφέρθηκε η τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα, αποκαλύπτοντας ότι κινδύνεψε να χάσει τα παιδιά της.

«Παρουσίασα χολόσταση, μια ασθένεια κατά την οποία υπήρχε κίνδυνος να γεννηθούν νεκρά τα παιδιά. Είχε πειραχτεί και το ισχίο μου, οπότε μια τεράστια κοιλιά έπρεπε να μετακινούμε με πατερίτσες κάθε μέρα μέχρι το νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις και να παρακολουθούμε την κατάσταση των παιδιών. Γέννησα πρόωρα, τα παιδιά έμειναν στην εντατική γύρω στις 25 μέρες, εγώ έπρεπε να πηγαίνω πρωί και απόγευμα – με τις πατερίτσες μου- για να τα βλέπω και να δίνω γάλα και φυσικά να ξυπνάω κάθε τρεις ώρες στο σπίτι για να βγάζω γάλα», εξομολογήθηκε στο Secret.

«Όλα αυτά φυσικά δεν ήταν τίποτα μπροστά στην αγωνία μας για το αν θα τα καταφέρουν τα παιδάκια μας να βγουν καλά από την εντατική. Η εικόνα του διασωληνωμένου νεογνού δε θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου, δε θα ξεχάσω την αγωνία των γονιών που, που αντί να έχουν τα παιδιά στην αγκαλιά τους, τα βλέπουν σε έναν γυάλινο θάλαμο με σωληνάκια. Δε θα ξεχάσω όμως και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι γιατροί και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων για να ξεπεράσουν τα παιδάκια τα προβλήματά τους.. Όλα αυτά, ευτυχώς γίνονται μια μακρινή ανάμνηση όταν τα παιδιά έρθουν στην αγκαλιά της μάνας», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top