Μαριλού Κατσαφάδου: Ποια διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός είναι η πεθερά της;

Παιδί γνωστών ηθοποιών και η ίδια η Μαριλού

Η Μαριλού Κατσαφάδου, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού από «Το νησί», Θοδωρή Κατσαφάδο και της επίσης ηθοποιού, Χριστίνας Βαρζοπούλου που τη γνωρίσαμε μέσα από το «Λοβ Σόρι».

Η Μαριλού με τους γονείς της, Θοδωρή Κατσαφάδο και Χριστίνα Βαρζοπούλου/ NDP Photo Agency

Εκτός από τους διάσημους γονείς της όμως, η Μαριλού, έχει και διάσημη πεθερά! Ο λόγος για τη Χριστίνα Τσάφου, η οποία είναι η μητέρα του συζύγου της Μαριλού, Χρήστου Ζαχαριάδη.

Η Μαριλού με τον σύζυγό της, Χρήστο Ζαχαριάδη και τη μητέρα του, τη γνωστή ηθοποιό, Χριστίνα Τσάφου

Η ηθοποιός μίλησε στην Φωτεινή Ψυχίδου για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», για τον γάμο της, τη γέννηση του γιου της, αλλά και τη σχέση της με τη διάσημη πεθερά της.

«Με ωρίμασε πάρα πολύ το ότι έγινα μάνα και άνοιξα σπίτι με τον άντρα μου. Πήρα 24 κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασα. Τώρα είμαι πιο αδύνατη από πριν», είπε αρχικά η Μαριλού, ενώ συνέχισε μιλώντας για την πεθερά της, Χριστίνα Τσάφου: «Αγαπιόμαστε πολύ με την πεθερά μου. Τη Χριστίνα την Τσάφου τη γνωρίζω πριν γνωρίσω τον Χρήστο, οπότε ήταν για μένα η Χριστίνα, σαν συνάδελφος. Μας βοήθησε πάρα πολύ το ότι δουλέψαμε μαζί πέρσι και ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι. Με εμπιστεύεται πολύ και έχει το κεφάλι της ήσυχο με μένα ότι το παιδί της είναι σε καλά χέρια τώρα».
 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top