Οι πολύτεκνοι της σόουμπιζ - Με ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά!

Χοψονίδου-Σπανούλης πρώτοι με διαφορά

Φαίνεται πως η ταινία «Οικογένεια Χωραφά» ήταν από τις αγαπημένες τους. Στους ρόλους της Μάρως Κοντού και του Αλέκου Αλεξανδράκη που χάρην σεναρίου είχαν… 13 παιδιά, «βλέπουν» τους εαυτούς τους πολλοί από τους εκπροσώπους της εγχώριας σόουμπιζ.

Με τόλμη, καλή διάθεση και -βεβαίως βεβαίως!- αρκετά χρήματα έχουν βαλθεό να καταπολεμήσουν την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα!

Από καλοκαιρινές διακοπές όταν η οικογένεια Σπανούλη-Χοψονίδου «μετρούσε» ακόμα πέντε παιδιά! /Φωτογραφια Instagram

Χοψονίδου-Σπανούλης: Στην κορυφή της λίστας

Ως γνωστόν, η Ολυμπία Χοψονίδου, πριν από λίγες εβδομάδες έζησε για έκτη φορά το θαύμα της μητρότητας. Η μελαχρινή καλλονή, από το 2010 ανέλαβε τον ρόλο της μαμάς και της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη, φέρνοντας στον κόσμο τρία αγοράκια και τρία κοριτσάκια! 

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι δύσκολες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και η πρώην Σταρ Ελλάς εκτός από πολύ ευτυχισμένοι, έχουν αποκτήσει την πολυπληθέστερη οικογένεια στη σόουμπιζ και η υπόλοιπη Ελλάδα τους χαίρεται πολύ για αυτό!

 

Γιάννης Πλούταρχος: Πέντε και στο χέρι!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Παπαδοπούλου έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη και όμορφη οικογένεια, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή. Η 21χρονη Κατερίνα, ο 19χρονος Γιώργος, η 13χρονη Ελεωνόρα, η 11χρονη Παναγιώτα και ο 9 ετών Κωνσταντίνος είναι οι… πέντε καρποί του έρωτα του με τη σύζυγό του. 

Γιάννης Πλούταρχος- Μαρία Κακοσαίου: Χεράκι-χεράκι στη Γλυφάδα

Ο Γιώργος Κακοσαίος ετοιμάζεται να «κατακτήσει» το ελληνικό τραγούδι /Φωτογραφία Instagram

Σπάνια βλέπουμε την πολυμελή οικογένεια σε κάποια δημόσια εμφάνιση, με εξαίρεση τον Γιώργο Κακοσαίο (αυτό είναι το πραγματικό επώνυμο του Πλούταρχου), τον μεγάλο γιο του τραγουδιστή που έχει κληρονομήσει τη «θεία» φωνή του πατέρα του και θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία αποτελεί πλέον παράδοση για την οικογένεια Ρουβά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ζυγούλη-Ρουβάς: Οικογένεια ΑΑ

Ποιος θα τα περίμενε πώς ένας από τους πιο ποθητούς ποπ σταρ που έβγαλε ποτέ το ελληνικό τραγούδι θα δημιουργούσε μία όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά! Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη έχουν φτιάξει μαζί μία οικογένεια… ΑΑ, αφού τα ονόματά των παιδιών τους ξεκινούν από το γράμμα άλφα. Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και πιο πρόσφατα ο Απόλλωνας εκτός από κουκλιά -το γονίδιο βλέπετε!- έχουν κάνει το διάσημο ζευγάρι τρισευτυχισμένο! 

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος τους, Αλέξανδρος

Ο Σάκης ζει για τα τέσσερα παιδιά του, ενώ η Κάτια άφησε μία άκρως επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ για να αφοσιωθεί στους «θησαυρούς» της.

Με τέσσερα παιδιά, Πετρουλάκη-Ίβιτς είναι ένα από τα πιο... καρπερά και όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πετρουλάκη-Ίβιτς: Girls power!

Μάλλον ο πρώην άσος της μπάλας Ίλια Ίβιτς πήγαινε για τον γιο, αλλά του προέκυψαν τέσσερις κόρες. Και τι κόρες; Κούκλες και δυναμικές σαν τη μαμά τους, Ελένη Πετρουλάκη. Η Άννα-Μαρία, οι δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα, η Ιλιάνα είναι όλη η ζωή της «εθνικής» μας γυμνάστριας.

Ελένη Πετρουλάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον Ίλια Ίβιτς!

«Καταλαβαίνω απόλυτα τις γυναίκες που προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Είναι το μόνο πράγμα στη ζωή που δεν μπορείς να το αποκτήσεις με τίποτα, μόνο αν το θέλει ο Θεός» έχει πει η Ελένη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της.

Σύσσωμη η οικογένεια Μενεγάκη-Παντζόπουλου επιστρέφει από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ελένη Μενεγάκη : Και μαμά και τηλεοπτική σταρ

Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» εκτός από πολύ επιτυχημένη και πολύ όμορφη στα 50 της, είναι και μητέρα τεσσάρων παιδιά. Ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια είναι τα τρία της παιδιά με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ τον Μάρτιο του 2015 χάρισε ένα κοριτσάκι, την όμορφη Μαρίνα, στον Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη: Η Βαλέρια έχει γενέθλια - Είναι ίδια η μαμά της!

«Έμεινα έγκυος στα 44 και γέννησα στα 45 μου… Το έχω σήμερα και το κοιτάζω και το λατρεύω και δεν πιστεύω ότι το έκανα. Κάθε πρωί με κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω θεέ μου σε ευχαριστώ και λέω “Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια». Εγώ με θαυμάζω γι' αυτό”» έχει πει πρόσφατα στην εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη.

Ο γάμος του μουσικοσυνθέτη με τη Βίλλυ μετράει πολλά χρόνια και τρία παδιά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Γιώργος Θεοφάνους: Πάτερ φαμίλιας

Μετράει δυο γάμους στο ενεργητικό του και τέσσερα παιδιά στο σύνολο. Με την πρώτη του σύζυγο, την τραγουδίστρια Ευρυδίκη, ο Γιώργος Θεοφάνους απέκτησε τον Άγγελο, ο οποίος είναι σήμερα είναι 22 ετών, ενώ με την δεύτερη του σύζυγο Βίλλυ έχει άλλα τρία παιδιά τον Μάνο, την Ειρήνη-Ευγενία και την Κύρα.

Άναυδος έμεινε ο Θεοφάνους στο X Factor - Η έκπληξη των παιδιών του!

«Τα παιδιά μου είναι τελείως φάλτσα, δεν έχουν καμία σχέση με το τραγούδι» είχε δηλώσει πρόσφατα ο μουσικοσυνθέτης και κριτής του «X-Factor».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top