Ολυμπία Χοψονίδου: Οι δύσκολες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδάκι κι αυτό φτάνει!

Η Ολυμπία Χοψονίδου εδώ και επτά μέρες κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδάκι και μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία!

«Σε χωριστά δωμάτια πλέον!»: Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου» και τον Γρηγόρη Μπάκα αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να κάνουν άλλο παιδί με τη σύζυγό του, αφού πλέον υπάρχει ισοπαλία στην οικογένεια.

«Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ευτυχής μπαμπάς.

Η Ολυμπία είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αφού καθημερινά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από τα πράγματα που κάνει με τα παιδιά της ενώ μοιράζεται και τις ανησυχίες της.

Το βράδυ της Κυριακής, η ίδια μας έδωσε μια γεύση από τη δύσκολη ημέρα που βίωσε αναφέροντας: «Δεν ξέρω τι πονάει πιο πολύ.,, Το στήθος που έχει κάνει πληγή; (Ευτυχώς που έχω και το θήλαστρο.) Τα ράμματα της καισαρικής (σε συνδυασμό με βήχα) ή η γκρίνια της μικρής που δεν ξέρει τι θέλει εδώ και δύο ώρες;

Η Βαλέρια Χοψονίδου βρίσκεται πάντα στο πλευρό της αδερφής της, Ολυμπίας Χοψονίδου, και τη βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top