Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Πολλές φορές έχω κλάψει μέσα στο αυτοκίνητο»

Είχε 15 χρόνια να κάνει σήριαλ

Μετά από 15 χρόνια η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποφάσισε να παίξει σε κάποιο σήριαλ, γιατί όπως είπε όταν της έκαναν πρόταση για το «Κρατάς Μυστικό» θεώρησε πως αυτή η πρόταση άξιζε τον κόπο.

«Τα παιδιά μου πια είναι μεγάλα, άλλαξαν τα δεδομένα και υπήρχε η δυνατότητα να παίξω σε σήριαλ», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

H Ντορέττα απαντά για το Big Brother και το Dancing With The Stars

Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Ελένης Καστάνη για τα 10.000 ευρώ που έπαιρνε ανά επεισόδιο. «Εκείνα τα χρόνια οι άνθρωποι έβγαζαν πολλά χρήματα από την τηλεόραση. Εγώ έκανα παιδιά οπότε δε δούλευα», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ δεν ξέρω αν έχω πάρει 10.000 ευρώ συνολικά για όλα τα επεισόδια. Βγάζουμε λεφτά από την τηλεόραση, αλλά όχι τόσα ώστε να έχω την πολυτέλεια να πω ότι θα κάτσω για έναν χρόνο, γιατί κουράστηκα».

Η Ντορέττα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως έχει βιώσει σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά όχι σε σημείο να βγει στους δρόμους και να φωνάζει «Όχι, μη, θα φαρμακωθώ»!

Γιατί όμως δηλώνει πως το αμάξι της είναι σαν το δωμάτιό της; «Έχουν υπάρξει πολλές φορές που έχω κλάψει μέσα στο αυτοκίνητο. Αν το αμάξι μου είχε φωνή θα μου έλεγε: «Τι θα γίνει κορίτσι μου; Με έχεις τρελάνει»!

Όσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως πεθερά είπε: «Αν τα παιδιά μου ταλαιπωρούνται στη σχέση τους και δεν περνούν καλά θα πω τη γνώμη μου με ωραίο τρόπο και διακριτικό και μετά θα σωπάσω».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top