Καφέ της Χαράς:Πώς ένιωσαν Βάλια & Μανωλάκης όταν είδαν το πρώτο επεισόδιο;

«Η Φωτεινή Ντεμίρη δε με γνώρισε», είπε η Έφη Ρασσιά

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και δύο εκ των πρωταγωνιστών μίλησαν για τα συναισθήματά τους όταν είδαν το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου. Ο λόγος για την Έφη Ρασσιά και τον Πάρι Σκαρτσόλια ή αλλιώς τη «Βάλια» και τον «Μανωλάκη». 

 «Το είδα με τους δικούς μου το πρώτο επεισόδιο. Ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί είδα τους ίδιους ρόλους να ξαναζωντανεύουν. Όταν ήμουν μικρή και γυρίζαμε δεν είχα απόλυτη συναίσθηση του τι γίνεται. Τώρα που στα γυρίσματα βλέπω όλη την ομάδα από πίσω, έβλεπα τη σκηνή και ήξερα πίσω από κάθε σκηνή που καθόταν ο καθένας. Αυτό με συγκινούσε ακόμη περισσότερο. Έχουμε πολύ ωραία ομάδα», είπε η Έφη Ρασσιά στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πάρις Σκαρτσολιάς: Είναι ερωτευμένος ο «Μανωλάκης» από το Καφέ της Χαράς

«Και εγώ στους δικούς μου το είδα. Με το που ξεκίνησε και ήταν η πρώτη σκηνή μάγκωσα λίγο. Ξεκίνησε η ροή και άρχισα να το βλέπω. Όσο πέρναγε η ώρα έλεγα πραγματικά είναι τόσο συγκινητικό. Απόλαυσέ το» πρόσθεσε ο Πάρις Σκαρτσολιάς.

Στη συνέχεια, η «Βάλια» αναφέρθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου που είχε τον αριθμό 88. Η ίδια εξήγησε πως αν γυρίσουμε ανάποδα τους αριθμούς θα καταλάβουμε ότι συμβολίζει το άπειρο. Κατά κάποιο τρόπο δηλαδή και την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

«Η Φωτεινή Ντεμίρη δε με γνώρισε»

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε και για την αντίδραση της Φωτεινής Ντεμίρη ή αλλιώς της «Κανέλλας» όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το remake του σήριαλ. «Χαρήκαμε που τους είδαμε όλους. Ήταν η στιγμή που πήγαμε για να κάνουμε την πρώτη ανάγνωση. Στην αρχή μπήκαμε σε μια καφετέρια, για να πάμε μετά στο δωμάτιο να κάνουμε την ανάγνωση και ήταν σαν reunion. Νομίζω οι περισσότεροι με εμένα είχαν πάθει σοκ, που μεγάλωσα… Η Φωτεινή Ντεμίρη δε με κατάλαβε. Είχα πάει με τον Αντώνη Καλομοιράκη, καθόμασταν δίπλα και νόμιζε ότι είμαι φίλη του Αντώνη. Με χαιρέτησε κανονικά και πήγε να φύγει και της λέω “εγώ είμαι”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top