Σκληρή κριτική από τον Κατσούλη: «Εγώ προσωπικά λυπάμαι...»

Σχολίασε τη φάρσα που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στη Βίκυ Σταυροπούλου

Η φάρσα που έστησε ο Σάββας Πούμπουρας στη Βίκυ Σταυροπούλου στην πρεμιέρα της εκπομπής «Best Friend’s Fear» δίχασε το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε όσα ακολούθησαν της φάρσας στη Βίκυ Σταυροπούλου!

Κάποιοι τη θεώρησαν πολύ καλή και άλλοι πάλι επικίνδυνη, αφού θα μπορούσε να έχει κλονιστεί η υγεία της δημοφιλούς ηθοποιού.
Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Κρατερός Κατσούλης μετά την προβολή του βίντεο εξέφρασε την αντίθεσή του σε όλο αυτό που συνέβη.

«Εγώ προσωπικά, λυπάμαι, αλλά θα σας πω ότι είμαι τελείως εναντίον όλων αυτών των πραγμάτων. Όπως και να το δει κανείς, για μένα είναι όλο λάθος, είναι όλο λάθος! Συγγνώμη, εγώ δεν το θεωρώ αστείο αυτό. Δε νομίζω ότι έχει ξαναγίνει τέτοια φάρσα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο με τσεκούρι να πέφτει πάνω σου, δε θέλω να ξέρω πώς είναι. Μη δοκιμάσετε ποτέ να μου κάνετε εμένα τέτοιου είδους φάρσα. Το λέω ευθέως, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα, αλήθεια, δεν είναι καθόλου αστείο».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός – παρουσιαστής απευθύνθηκε στην κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα, η οποία ήταν «συνεργός» του Σάββα Πούμπουρα. «Δανάη μου γλυκιά, όταν περάσει λίγο ο καιρός θα το δεις κι εσύ ότι όλο αυτό ήταν λίγο λάθος. Δεν ήταν λύση, ούτε προληπτικό μέτρο ότι υπήρχε γιατρός απέξω και ότι θα το σώζατε. Εγώ συνεχίζω να είμαι πάρα πολύ εναντίον αυτού του πράγματος, για όλους τους εμφανείς και προφανείς λόγους», είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top