Η «μάχη» της Katy Perry με την κατάθλιψη

Στο πλευρό της ο Orlando Bloom

Πίσω από τη λάμψη και τους προβολείς η σταρ Katy Perry παλεύει με τους δικούς της δαίμονες. Η ψυχή της πέρασε από τα σαράντα κύματα μέχρι να βρει ισορροπία και γαλήνη.

 «Είχα κατάθλιψη και δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Στο παρελθόν, κατάφερα να το ξεπεράσω, αλλά αυτή τη φορά συνέβη κάτι που με έκανε να πέσω πάρα πολύ χαμηλά», είπε και πρόσθεσε στην ινδικη εκδοση της Vogue: «Έχω κάνει θεραπεία, πέρασα από τη διαδικασία Hoffman, έκανα θεραπεία με φυτικά φάρμακα... Και έχω έναν σύντροφο, ο οποίος είναι εξίσου ενθουσιασμένος με την εύρεση ισορροπίας».

Φύλακας άγγελος της ο αγαπημένος της Ορλάντο Μπλουμ, ο σταρ του Χόλυγουντ που άλλαξε τη ζωή της. «Ο Ορλάντο είναι σαν ένας σοφός, όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, είπε ότι θα τραβούσαμε το δηλητήριο ο ένας από τον άλλο, και πραγματικά αυτό κάνουμε, είναι εξαντλητικό, αλλά πραγματικά με κρατάει υπεύθυνη, για να πάω σε ένα συναισθηματικό και πνευματικό ταξίδι όπως του Ορλάντο».

Η Αμερικανιδα τραγουδίστρια έχει θέσει νέους στόχους στη ζωή της. Επιθυμεί μια μεγάλη οικογένεια και να κάνει σπουδές ψυχολογίας και φιλοσοφίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top