Συντετριμμένος ο Κώστας Βουτσάς από τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ

Τι είπε στο star.gr ο σπουδαίος ηθοποιός

Συντετριμμένος είναι ο Κώστας Βουτσάς από την είδηση του θανάτου της Έρρικας Μπρόγιερ.Ο σπουδαίος ηθοποιός αδυνατεί να πιστέψει ότι τα μπλε μάτια που «μάγεψαν» τον ελληνικό κινηματογράφο έκλεισαν για πάντα.

Πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ: Άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική

Το star.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Βουτσά λίγα λεπτά μετά το τέλος της παιδικής παράστασης που παρουσιάζει στο θέατρο Broadway και φανερά συγκινημένος αρκέστηκε να πει: «Η Έρρικα είναι λατρεμένο πλάσμα. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ όταν τους έχουμε στην καρδιά μας».

Έρρικα Μπρόγιερ - Κώστας Βουτσάς - Σάντρα Βουτσά / φωτογραφία NDP

Ο γάμος της Έρρικας Μπρόγιερ με τον Κώστα Βουτσά

Ο Κώστας Βουτσάς και η Έρρικα Μπρόγιερ γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και μετά από δύο χρόνια σχέσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη την Σάντρα.

Θεοδώρα Βουτσά: Το συγκινητικό «αντίο» στην Έρρικα Μπρόγιερ

Έρρικα Μπρόγιερ- Σάντρα Βουτσά / φωτογραφία NDP

Η τελευταία συνέντευξη της Έρρικας Μπρόγιερ

Αν και ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, οι δυο τους είχαν μία σχέση αγάπης που κράτησε μέχρι το τέλος. «Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Έρρικα Μπρόγιερ - Κώστας Βουτσάς - Σάντρα Βουτσά / φωτογραφία NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top