Η τελευταία συνέντευξη της Έρρικας Μπρόγιερ

Τα λόγια αγάπης για τον Κώστα Βουτσά

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο – και όχι μόνο- η είδηση του θανάτου της Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ: Άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική


Μόλις ενάμιση μήνα πριν τον θάνατό της, η αγαπημένη τραγουδίστρια και χορεύτρια που άφησε το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο είχε  δώσει την τελευταία της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Η Παριζιάνα».

Μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στα πρώτα βήματα που έκανε στο θέατρο και τον κινηματογράφο, όπου  μαζί με την αδερφή της, Μαργαρίτα, αποτελούσαν καλλιτεχνικό δίδυμο.

Δύσκολες στιγμές για την Έρρικα Μπρόγιερ: Νοσηλεύεται στην εντατική


Κάποια στιγμή οι δρόμοι του χώρισαν και αυτό ήταν ένα γεγονός που τη στεναχώρησε πάρα πολύ. «Η αδερφή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όχι πολύ σοβαρό, και δεν μπορούσε να δουλέψει. Συγχρόνως, επειδή έκανε αποταμίευση και της άρεσε να μαζεύει τα λεφτά της, εκείνη είχε κάποια χρήματα και άνοιξε μια μπουτίκ. Είχε πει πως μόλις ανοίξω και πάει καλά θα επιστρέψω στη δουλειά, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σίγουρα μου έλειψε! Όταν έκανε την κόρη της Κρίστυ, εγώ τότε δούλευα με τον Βαγγέλη Σειληνό, ενώ όταν έκανα εγώ την κόρη μου, Σάντρα εκείνη δούλεψε στο θέατρο και έκανε μόνη της».

Η αγάπη της για τον κινηματογράφο αλλά και το θέατρο έγινε μεγαλύτερη από τότε που μπήκε στη ζωή της ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Βουτσάς, με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους Σάντρα.

Έρρικα Μπρόγιερ - Κώστας Βουτσάς - Σάντρα Βουτσά / φωτογραφία NDP

Η Έρρικα Μπρόγιερ είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη» με τα καλύτερα λόγια για τον σπουδαίο ηθοποιό. «Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δε θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top