Γνήσιος χαζομπαμπάς - Ο Σάββας Πούμπουρας μας δείχνει την κόρη του!

«Το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στη ζωή ενός ανθρώπου»

Την καλύτερη στιγμή της ζωής του βιώνει ο Σάββας Πούμπουρας, αφού το πρωί της Πέμπτης η σύζυγός του Αρετή Θεοχαρίδη, τον έκανε για πρώτη φορά μπαμπά.

Η πρώτη φωτογραφία του Σάββα Πούμπουρα από το μαιευτήριο

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο παρουσιαστής δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης πριγκίπισσάς του που θα πάρει το όνομα «Κύνθια», με ένα άκρως συγκινητικό, «μπαμπαδίστικο» μήνυμα να τη συνοδεύει.

Σάββας Πούμπουρας-Αρετή Θεοχαρίδη: Ήρθε στον κόσμο το μωράκι τους!

«39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου…Καλωσήρθες κορίτσι μου. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές - Θα τα ζήσουμε όλα παρέα», έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“She’s here..🤱🏻“ ______________________________________________ 39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου.. . Καλωσήρθες κορίτσι μου🤱🏻. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές ✨🙏🏽 - Θα τα ζήσουμε όλα παρέα 😘 ______________________________________________ Thank u mama @aretitheocharidi ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top