Τα Χριστούγεννα της Ευγενίας Μανωλίδου με τα τέσσερα παιδιά της! 

Το τρυφερό της μήνυμα στο Instagram

Είναι γνωστό πως η Ευγενία Μανωλίδου έχει δημιουργήσει μια όμορφη κι αγαπημένη οικογένεια

Ο Αλέξανδρος και η Θεοδώρα είναι από τον πρώτο της γάμο με τον γνωστό ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη, ενώ o Περσέας κι o Αλκαίος είναι καρποί του έρωτά της με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Άδωνις και Ευγενία: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά τους

Η μαέστρος και πρώην παρουσιάστρια μοιράστηκε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο Instagram, φωτογραφία με όλα της τα παιδιά κι ένα πολύ τρυφερό μήνυμα να τη συνοδεύει.

Ευγενία Μανωλίδου: Ο γιος της ετοιμάζει ταινία για το Netflix!

«Πόσο τυχερή και ευγνώμων για τα χρόνια που πέρασαν, πόσο ανυπόμονη για αυτά που έρχονται! Χρόνια πολλά από όλους μας, εύχομαι να τα περνάτε όλοι με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, να είστε υγιείς κι ευτυχισμένοι και να αγκαλιάζεστε… Όσο συχνότερα και όσο περισσότερο μπορείτε. Να έχετε μια τέλεια χρονιά!!!» έγραψε η όμορφη Ευγενία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πόσο τυχερή και ευγνώμων για τα χρόνια που πέρασαν, πόσο ανυπόμονη για αυτά που έρχονται! Χρόνια πολλά από όλους μας, εύχομαι να τα περνάτε όλοι με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, να είστε υγιείς κι ευτυχισμένοι και να αγκαλιάζεστε... Όσο συχνότερα και όσο περισσότερο μπορείτε. Να έχετε μια τέλεια χρονιά!!! 🎉🎉🎉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top