Τρόμαξε ο Γιώργος Λιάγκας-Ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε τρικάκια σπίτι του

Ήταν με τους γιους που έχει αποκτήσει με τη Φαίη Σκορδά

Ο δημοσιογράφος απολογήθηκε ξανά στον «αέρα» της εκπομπής του το μεσημέρι της Τρίτης

Επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα πραγματοποίησε ο φεμινιστικός τομέας γνωστής ομάδας αντιεξουσιαστών. Αφορμή ο σάλος που προκλήθηκε από τα σχόλια του παρουσιαστή και του πάνελ της εκπομπής του για τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Μάλιστα, την ώρα που γινόταν η επίθεση, ο Γιάννης και ο Δημήτρης, οι γιοι που έχει αποκτήσει ο δημοσιογράφος με τη Φαίη Σκορδά, βρίσκονταν στο σπίτι!

Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το περιστατικό με το ΑΠΘ

Στήριξη Κώστα Μπακογιάννη σε Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήταν κακιά στιγμή»

Σε κείμενο που ανάρτησε η ομάδα σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αυτά είναι τα πρότυπα που επιλέγει να αναδείξει συνολικά το “star system”, ένα κανιβαλικό σύστημα που θα μας βρίσκει πάντοτε απέναντι, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Η παρέμβαση στο σπίτι του Λιάγκα και τα όσα επιλέξαμε να του μεταφέρουμε μέσω του γραπτού λόγου, θεωρούμε ότι είναι μία από αυτές τις στιγμές αντίστασης και καθημερινού φεμινιστικού αγώνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο σχολιασμός που έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ πριν από περίπου για την είδηση της ασέλγειας σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ, προκάλεσε σάλο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top