Αλέξης Γεωργούλης: Είναι ζευγάρι με την κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού;

Έχουν διαφορά ηλικίας δύο δεκαετίες!

Ο Αλέξης «ανεβάζει» πολλά βιντεάκια από την Ευρωβουλή

Είναι σίγουρο ότι όταν εκείνος πρωταγωνιστούσε στο «Είσαι το ταίρι μου» και το «Εραστής Δυτικών Προαστίων», εκείνη πήγαινε… σχολείο. Ωστόσο, ο γοητεία του Αλέξη Γεωργούλη -αν και πλέον ασχολείται με τα έδρανα της Ευρωβουλής- έχει… αντίκτυπο σε όλες τις ηλικίες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret, ο ηθοποιός κι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει έρθει πολύ κοντά με τη νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιό Μαρίλια Μητρούση, κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου.

Η Μαρίλια με τον πατέρα της Μιχάλη Μητρούση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αλέξης Γεωργούλης: Τις καθημερινές στην Ευρωβουλή και τα ΣΚ στo YFSF

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση

Παρότι τους δυο τους χωρίζουν σχεδόν δύο δεκαετίες, κάνουν πολλή παρέα και έχουν αναπτύξει μια τρυφερή φιλία, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για έναν νέο μεγάλο έρωτα.

Η Μαρίλια με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη μητέρα της Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Αλέξης και Μαρίλια κυκλοφορούν χωρίς να κρύβονται και πρόσφατα εθεάθησαν μαζί σε εστιατόριο στο Κολωνάκι, ενώ η γνωριμία τους μετράει αρκετό καιρό, αφού πέρασαν μαζί κάποιες ημέρες του περασμένου καλοκαιριού στο εξοχικό της οικογένειας Μητρούση στον Βόλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top