Ελένη Ράντου: «Με τον Βασίλη τσακωνόμαστε γιατί μου φορτώνει…»

Κατασκόπευσε την κόρη της όταν πήγε πενταήμερη

Είναι από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς τα τελευταία σχεδόν τριάντα χρόνια. Με μια καριέρα που είχε λίγα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο πολλά… οικονομικά αδιέξοδα και μια οικογένεια με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και κόρη τη Νικολέττα, που είναι σήμερα 22 ετών!

Η Ελένη Ράντου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στη «Φωλιά των  Κου Κου» αρχικά για τα πολλά χρήματα -συγκεκριμένα 10.000 ευρώ που ήταν να πάρει ανά επεισόδιο- και τελικά δεν πήρε ποτέ! Η ηθοποιός «μπήκε μέσα» και στην πρώτη παράσταση που ανέλαβε ως θιασάρχης, το «Βότκα μολότοφ».

Δείτε την αδερφή της Ελένης Ράντου, Ιωάννα - Τι λέτε, μοιάζουν;

Αναφερόμενη στα remakes που γίνονται τελευταία επανέλαβε πως δε θα ήθελε να δει τον εαυτό της να κάνει ξανά το ίδιο πράγμα, ενώ είναι από τις ηθοποιούς που δεν έχει τύχει να περάσει από πολλές οντισιόν.

«Με τον Βασίλη τσακωνόμαστε γιατί μου έχει φορτώσει όλα τα πρακτικά κι εκείνος έχει κρατήσει το όνειρο» είπε για τον εδώ και πολλά χρόνια σύζυγό της Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενώ με το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει αναφέρθηκε και στην «κατασκοπία» που έκανε στην κόρη τους όταν εκείνη πήγε πενταήμερη στο Λονδίνο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top