Μαργαρίτα Παπανδρέου: Η εγγονή του Ανδρέα είναι ερωτευμένη!

Ποιος είναι ο άνδρας που της «έκλεψε» την καρδιά;

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται να είναι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Μαργαρίτα, μετά τον χωρισμό της από τον τενίστα και φοιτητή Ιατρικής Χάρη Καπόγιαννη.

Η όμορφη κόρη του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας έκανε την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, Νίκο, στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο.

Η Μαργαρίτα μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο, και τον πατέρα της Γιώργο Παπανδρέου έδωσαν τα «συγχαρητήριά» τους στον Σταύρο Ξαρχάκο/ NDP Photo Agency

Οι δυο τους μάλιστα, μαζί με τον πατέρα της, βρέθηκαν μετά τη λήξη της συναυλίας στα παρασκήνια προκειμένου να συγχαρούν τον μεγάλο συνθέτη και τότε ήταν που ο γοητευτικός Νίκος έγινε αντιληπτός απ’ τους φωτογράφους.

Για τη νέα της σχέση μίλησε στην Κορίνα Μανταγάρη και τη Realnews η 29χρονη Μαργαρίτα. «Είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του δε θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου θέλοντας να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα όμως, με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου πέντε μήνες μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη κιόλας στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους.

Την περίοδο αυτή, η Μαργαρίτα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κρήτη, συνεχίζοντας παράλληλα το διδακτορικό της στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία.

Ωστόσο, τελευταία βρίσκεται όλο και περισσότερο στην πρωτεύουσα για να είναι στο πλευρό του συντρόφου της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top