Νέα Υόρκη: Θύμα βιασμού ξεμπροστιάζει τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

«Στέκομαι ένα μέτρο από τον βιαστή και κανείς δεν θα πει κάτι;»

Εκτός εαυτού βγήκε μια νεαρή καλλιτέχνης όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, τον παραγωγό του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σωρεία σεξουαλικών αδικημάτων, σε μπαρ της Νέας Υόρκης. Η κοπέλα του επιτέθηκε φραστικά λέγοντας: «Στέκομαι ένα μέτρο από τον  γαμ@@@νο βιαστή και καείς δε θα πει κάτι;»

Η νεαρή ηθοποιός ονόματι Ζόι Στάκλες δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Γίνεται μαινόμενος ταύρος μπροστά στη θέα του απαθή άνδρα, ο οποίος διασκεδάζει με μια παρέα γυναικών σε μπαρ του Μανχάταν.

Η κοπέλα δεν μπορεί να δεχτεί πως ένας κατηγορούμενος για σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών, διασκεδάζει ανενόχλητος. Οι σωματοφύλακες του χολιγουντιανού παραγωγού, ο οποίος παραμένει με σκυμμένο κεφάλι, προσπαθούν να την απομακρύνουν. Δύσκολα μπορεί κανείς να τη σταματήσει…

Την οργή της γυναίκας πυροδότησε η κωμικός Κέλι Μπάχμαν η οποία λίγο πριν είχε ανέβει στη σκηνή του μπαρ, για την «ώρα των ηθοποιών».
Αποκαλύπτει πως έχει πέσει και η ίδια θύμα βιασμού. Κατακεραυνώνει τον Γουάινσταϊν .

«Με έχουν βιάσει, παραδόξως όχι κάποιος από εδώ μέσα. Ποτέ δεν έχω καταφέρει να αντιμετωπίσω αυτούς τους τύπους, έτσι λέω ένα γενικό ‘’Άντε γαμ@@@τε’’»,  τονίζει η νεαρή ηθοποιός.            

Ο Γουάινσταϊν φέρεται να έχει προχωρήσει σε συμβιβασμό εκατομμυρίων με αρκετά από τα θύματά του.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top