Meghan Markle: Η ετεροθαλής αδερφή της την αποκαλεί «υποκρίτρια»

Ξέσπασε η Samantha Markle

Βίντεο από την πρώτη επίσημη έξοδο του μικρού Archie με τους γονείς του, Meghan Markle και Πρίγκιπα Harry

Είναι γνωστό ότι η Meghan Markle και η ετεροθαλής αδελφή της, Samantha, δεν έχον τις καλύτερες σχέσεις. Μετά τον γάμο της ηθοποιού με τον Πρίγκιπα Harry, η 54χρονη Samantha δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει οτιδήποτε λέει ή κάνει η αδερφή της δημόσια, που θίγει -κατά τη δική της άποψη- την οικογένειά τους.

Αυτή τη φορά, η Samantha ξέσπασε μετά τις νέες δηλώσεις της Meghan στην περιοδεία της με τον πρίγκιπα Harry στην Αφρική. Να θυμίσουμε ότι δούκισσα του Σάσσεξ σε αυτές τις δηλώσεις της είχε πει ότι αισθάνεται πιεσμένη από τα βρετανικά tabloids που δεν την αφήνεουν σε ησυχία και ότι κανείς δεν τη ρώτησε ποτέ αν είναι πραγματικά καλά ή πώς περνά, μετά τον ερχομό του γιου της.

Meghan Markle: Εξομολογείται ότι δεν είναι καλά μετά τη γέννα της

Η ετεροθαλής αδερφή της, όταν πληροφορήθηκε τα όσα είχε πει η Meghan, δήλωσε εξοργισμένη στην Inside Edition: «Καθώς την έβλεπα, αναρωτήθηκα ‘’ουάου, εσύ ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν ήταν καλά μετά τα εμφράγματα που υπέστη;’’».

Όσο για τη δημοσιότητα που δέχεται η Meghan από τον Μάϊο του 2018 που παντρεύτηκε τον π[ρίγκιπα Harry, η Samantha είπε: «Ήξερες πολύ καλά πού πήγαινες, οπότε μην παραπονιέσαι, πήρες αυτό που ήθελες. Νομίζω ότι είναι πραγματικά αστείο κάποιος που ταξιδεύει με ιδιωτικά τζετ υπό ασφάλεια για την οποία έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια, να παραπονιέται για το οτιδήποτε».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top