Έλενα Παπαρίζου: «Καθαρίζω, πλένω και διπλώνω τις κάλτσες του άντρα μου!»

Θα γινόταν ποτέ τηλεπαρουσιάστρια;

Η Έλενα είναι ένα πολύ απλό κορίτσι, αφού παραδέχτηκε ότι κάνει τις δουλειές του σπιτιού, μίλησε για το «The Voice» και την αγάπη της για τη φύση, αλλά και για τη νέα της συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο.

Συνάντηση μετά από πολλά χρόνια είχαν η Έλενα Παπαρίζου με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, με την ποπ σταρ να παραδέχεται στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» πως κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και περιποιείται τον άντρα της, Ανδρέα Καψάλη. «Έχω μια γυναίκα που με βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει το σπίτι του και το περιποιείται» είπε.

Πήρε φωτιά το Voice: Διαγωνιζόμενος γδύθηκε για τα μάτια της Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απόφαση των φίλων της, Γιώργου Καπουτζίδη και Κωστή Μαραβέγια να αποχωρήσουν από το «The Voice», λέγοντας πως: «Στεναχωρήθηκα με την αποχώρησή τους, αλλά όταν αγαπάς τους φίλους σου αγαπάς και τις επιλογές τους». 

Από τη συνέντευξη Τύπου του νυχτερινού σχήματος με τον Στέλιο Ρόκκο, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θα γινόταν ποτέ η Έλενα παρουσιάστρια; «Μου έχει γίνει κατά καιρούς πρόταση να παρουσιάσω στην τηλεόραση, ωστόσο φοβάμαι αρκετά τα ελληνικά μου. Χρειάζομαι εξάσκηση για να το κάνω και τώρα δεν μπορών» παραδέχτηκε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη στενή της φιλία με τον Σάκη Ρουβά, τον οποίον παραδέχεται για την αγάπη που έχει στην οικογένεια και τα παιδιά του, αλλά και στη νέα της συνεργασία με τον Σάκη και τον Στέλιο Ρόκκο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top