Σπανούλης-Χοψονίδου: Ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Οι πρώτες δηλώσεις του μπασκετμπολίστα «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε περίπου δυο μήνες θα φέρουν στον κόσμο το… έκτο παιδί τους!

Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης περιμένουν το... έκτο τους παιδί!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γρηγόρη Μπάκα και είπε ότι περιμένουν κοριτσάκι!

Είναι ευλογία, είναι θέλημα Θεού και δόξα τω θεώ όλα καλά! Να έχουμε υγεία, να έχουν υγεία τα παιδιά και να είμαστε καλά!

Το ζευγάρι μέχρι στιγμής έχει τρία αγόρια και δυο κορίτσια, επομένως τώρα με την τρίτη κόρη θα υπάρξει ισορροπία μέσα στο σπίτι…

Τσιμτσιλή: Ήξερα για την εγκυμοσύνη. Η Ολυμπία μου ζήτησε...

Η Ολυμπία είναι επτά μηνών έγκυος και το ανακοίνωσε η ίδια πριν από λίγες μέρες με ένα βιντεάκι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Kill Bill έμεινε έκπληκτος να κοιτάζει το τεστ εγκυμοσύνης, ωστόσο η ευτυχία δεν κρύβεται! Οι δυο τους έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, τον 9χρονο Θανάση, τον 7χρονο Βασίλη, τον 6χρονο Δημήτρη, την 4χρονη Αιμιλία και την 2 ετών Αναστασία!

Σπανούλης-Χοψονίδου: Δείτε το υπέροχο σπίτι τους!

Σπανούλης-Χοψονίδου: Ένα love story με πολλά «τρίποντα»!

Πάντως πέρυσι ο Βασίλης Σπανούλης είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους στην ερώτηση αν θα έκαναν κι άλλο παιδί ότι «με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις!». Και τελικά αυτό συνέβη!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο το 2008 και κανείς από τους δυο δεν πίστευε ότι θα κάνουν τόσο μεγάλη οικογένεια.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» είχε δηλώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας. 

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Ολυμπία με τις πέντε εγκυμοσύνες της, τώρα αναμένουμε να προστεθεί και η... έκτη!

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top