Οι ατάκες της Ζενεβιέβ για την ηλικία της: «Θα είμαι στιλάτη & τραβηγμένη»!

«Αυτό που θέλω από το μέλλον, είναι να γίνω γριά… βαθιά γεράματα»

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας αλλά και ο αυθορμητισμός που διαθέτει η Ζενεβιέβ Μαζαρί αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή που την είδαμε στο GNTM.

GNTM: Το σχόλιο της Ζενεβιέβ που εκνεύρισε τη Μαρτίνα!

GNTM: Έξαλλοι οι κριτές και η Ζενεβιέβ με τις διαγωνιζόμενες

H creative director του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς του Star για ακόμα μια φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις όταν δε δίστασε να μιλήσει για την ηλικία της, αλλά και για τα γεράματα! όπου αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε για το πώς θέλει να είναι στα γεράματα, με ατάκες, φυσικά, θεϊκές.

«Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε. Έτσι μπήκε στη ζωή μου το μικρόβιο, γιατί δεν μπορούσα να φοράω τα ρούχα που φορούσαν οι άλλοι και τα έφτιαχνα μαζί με τη μαμά μου. Δε θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Down Town.

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε: «Μόνη σου λες συνέχεια για την ηλικία σου. Σε ρώτησα εγώ πόσων χρονών είσαι;», εκείνη απάντησε με… θεϊκές ατάκες: «Ναι, σωστά, δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Αυτό να το γράψεις. Το μόνο που θέλω είναι να γεράσω και να δω τα παιδιά μου να μου κάνουν εγγόνια. Γιατί εμένα η μαμά μου πέθανε νωρίς. Σαν άνθρωπος αυτό που θέλω από το μέλλον, είναι να γίνω γριά… βαθιά γεράματα. Και στιλάτη, τραβηγμένη, θα φύγουν όλα να γίνουν φιόγκος πίσω. Θεάρα θα είμαι».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top