Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει αν έχει περάσει κρίση ο γάμος της

«Η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πρέπει πάντα να δουλεύεται»

Δείτε στι βίντεο στιγμιότυπα από τη δημόσια εμφάνιση Τσιμτσιλή – Σοφού στον γάμο καλής τους φίλης

Σε νέα της συνέντευξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές που βιώνουν μαζί με τα παιδιά τους, ενώ αποκάλυψε πως η σχέση τους δεν πέρασε ποτέ κρίση στα οχτώ χρόνια έγγαμου βίου.

Τσιμτσιλή – Σοφός: Καλεσμένοι στον γάμο καλής τους φίλης

«Σοβαρή κρίση δεν περάσαμε ποτέ. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ συνειδητοποιημένοι για το τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. Έχουμε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και ποτέ δεν έχουμε αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Επίσης, ποτέ δεν έχει δώσει ο ένας δικαίωμα στον άλλο για να νιώσει ανασφαλής. Σαφώς και έχουμε περάσει διακυμάνσεις, όπως τα περισσότερα ζευγάρια, αλλά μέχρι εκεί.

Ο παπάς που μας πάντρεψε μας είχε πει πως ό,τι κι αν συμβεί, όταν έρθει η στιγμή να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι, να κοιμόμαστε αγκαλιά ώστε να μην αφήνουμε τις οποιεσδήποτε διαφωνίες που έχουμε να διαταράξουν την ουσιαστική πορεία της σχέσης και της οικογένειάς μας. Αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να το κάνουμε και οι δυο», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Μαρίνο Βυθούλκα για το περιοδικό People.
 
«Η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πρέπει πάντα να δουλεύεται. Με πετυχαίνεις σε μια εξαιρετική φάση, διότι πάντα το καλοκαίρι έχουμε χρόνο για εμάς τους δυο. Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως μετά το καλοκαίρι έχουμε και ένα παιδί. Τα καλοκαίρια, εκτός από τις οικογενειακές μας διακοπές, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε πολύ ο ένας τη συντροφιά του άλλου. 

Κακά τα ψέματα, στην καθημερινότητα, πέρα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουμε, η κούραση είναι μεγάλη. Κατά τις 10.00 το βράδυ, όταν τα παιδιά έχουν πια κοιμηθεί, είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Νυστάζω. Από την άλλη, ο Θέμης πολύ συχνά αργεί να γυρίσει, με αποτέλεσμα να έρθει και να με βρει κοιμισμένη.

Οπότε περιμένουμε τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να χορτάσουμε την οικογένειά μας και ο ένας τον άλλο. Επίσης, με τον Θέμη πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε ευκαιρίες να κάνουμε μικρά πράγματα και οι δυο μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι», πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top