Βαγγέλης Κακουριώτης: «Μάγεψε» σε μία special unplugged εμφάνιση!

Ο τραγουδιστής χάρισε μοναδικές στιγμές στις θαυμάστριές του

Μοναδικές στιγμές χάρισε ο Βαγγέλης Κακουριώτης σε δεκάδες θαυμάστριές του, με μία ξεχωριστή unplugged εμφάνιση!

Το απόλυτο pop icon «ξεδίπλωσε», για ακόμα μία φορά, την πιο ερμηνευτική και αισθαντική πτυχή του, σε ένα special live που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, σε γνωστή αλυσίδα καφέ της Γλυφάδας.

Βαγγέλης Κακουριώτης: Όταν έρθει η στιγμή, θα πάω στην Eurovision!

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης «μάγεψε» το κοινό, που κατέκλυσε από νωρίς τον χώρο του καταστήματος, ερμηνεύοντας unplugged κάποιες από τις επιτυχίες του, που κυκλοφορούν από την Panik Records, όπως τα «Ίσως», «Δεν Τελειώσαμε», «Η Δική Μας Η Αγάπη» και «Να Μ’ Αγαπάς». Παράλληλα, παρουσίασε αγαπημένα κομμάτια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, όπως τα «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» από τις MΕΛΙSSES, «Falling Like the Stars» του James Arthur, «Shallow» των Lady Gaga και Bradley Cooper, «Say Something» του Justin Timberlake και «Perfect» του Ed Sheeran.

Μετά το live ακολούθησε Meet & Greet, όπου ο Βαγγέλης Κακουριώτης υπέγραψε αυτόγραφα, μίλησε και φωτογραφήθηκε με τις θαυμάστριές του.

Αυτή την περίοδο ο Βαγγέλης Κακουριώτης προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, το μιούζικαλ «Hairspray» όπου πρωταγωνιστεί και τις εμφανίσεις του, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλευρό του Νίκου Βέρτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top