Σάκης Τανιμανίδης:Ο ποντιακός χορός του στον γάμο του αδελφού του

Ο παρουσιαστής πήγε με τη Χριστίνα Μπόμπα στη Θεσσαλονίκη

Ο Σάκης Τανιμανίδης πάντρεψε το περασμένο Σάββατο τον μεγάλο του αδελφό και ήταν πολύ συγκινημένος!

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα για τον γάμο και το διασκέδασε πάρα πολύ! 

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Βούλα Αδαμοπούλου ενώ ακολούθησε και δεξίωση για τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα στον γάμο του κουνιάδου της

Φυσικά, ο αδελφός του, ο Σάκης και η σύζυγός του Χριστίνα, η οποία έλαμπε μέσα στο απλό μάξι κόκκινο φόρεμα που φορούσε, δε σταμάτησαν να χορεύουν και να ανεβάζουν stories από τις ετοιμασίες και το γλέντι του γάμου… 

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης, ο οποίος είναι γυναικολόγος, τρισευτυχισμένος στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, ανέβασε βίντεο από τις όμορφες στιγμές που βίωνε ενώ ντυνόταν γαμπρός. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ως ο μεγάλος μου αδερφός ήσουν ο πρώτος φίλος που έκανα. Μικροί είχαμε παίξει αρκετό ξύλο. Έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες πάνω από παιχνίδια και επιτραπέζια (το fortnite της εποχής δλδ 😂). Με έβαλες από πιτσιρίκι στην παρέα σου με τους μεγάλους. Και πάντα με πρόσεχες. Τώρα που παντρεύτηκες σου εύχομαι να είστε χαρούμενοι και να κάνετε πολλά, πολλά παιδάκια (γυναικολόγος είσαι, ξέρεις απο αυτά)! Άντε πάνω στη χαρά μου, μπορεί να σ’αφήσω να με κερδίσεις και στο Trivial! 😂 (Outfit και γαμπριατικο by @takisgiannetos ) #brothers #nazisete

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Μάλιστα, ο αδελφός του, Σάκης, του φόρεσε το παπιγιόν για να φύγει αμέσως μετά για την εκκλησία.

Κατά την άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία, ο Σάκης χόρεψε ποντιακά…
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top