Ο Δημήτρης Παπανώτας αποθέωσε την Κατερίνα Ζαρίφη – Για ποιο λόγο; 

«Τα wannabe Μενεγάκη στερεότυπα καταρρίφθηκαν»!

Έτσι αποχαιρέτησε το «Happy Day» ο Δημήτρης Παπανώτας

Μετά από τόσα χρόνια πορείας στην τηλεόραση ο Δημήτρης Παπανώτας είναι από τους λίγους που δικαιούται να έχει άποψη.

Ο δημοσιογράφος που έχει συνεργαστεί με την πλειοψηφία των Ελληνίδων παρουσιαστριών, πόσταρε το πρωί της Πέμπτης φωτογραφία της Κατερίνας Ζαρίφη από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», γράφοντας για εκείνη πολύ καλά σχόλια. Έτσι σχολίασε την αλλαγή που πρέπει να γίνει στο τηλεοπτικό τοπίο σε σχέση με τα θηλυκά πρότυπα.

Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι για τη θέση του Παπανώτα στο «Happy Day»

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στο «κράξιμο» που δέχτηκε!

Όπως έγραψε: «Είχαμε μάθει στην τηλεόραση τρείς δεκαετίες τώρα, ότι ο παρουσιαστής, ε, άντρας είναι, μπορεί να έχει και λίγο κοιλίτσα. Αρκεί να τα λέει. Δε χρειάζεται να είναι και μοντέλο… Αλλά η παρουσιάστρια, δεκαετίες τώρα ΠΆΝΤΑ wannabe Μενεγάκη. Με τις τέλειες αναλογίες, το τέλειο χαμόγελο, τα μινάκια της μάνας, την τσαχπινιά…την θηλυκότητα στο δεν πάει περαιτέρω… Κι ας μην είναι και ο Αϊνστάιν… Ε όλα αυτά last year όπως βλέπετε. Τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν. Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν που λέει και ο Σαββόπουλος και τα φαγοπότια για τα θηλυκά της τηλεόρασης. Τα αρσενικά, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και γρήγορα στα γυμναστήρια να στρώσουμε μούσκουλο…».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είχαμε μάθει στην τηλεόραση τρείς δεκαετίες τώρα, ότι ο παρουσιαστής, ε, άντρας είναι, μπορεί να έχει και λίγο κοιλίτσα. Αρκεί να τα λέει. Δε χρειάζεται να είναι και μοντέλο... Αλλά η παρουσιάστρια, δεκαετίες τώρα ΠΆΝΤΑ wannabe Μενεγάκη. Με τις τέλειες αναλογίες, το τέλειο χαμόγελο, τα μινάκια της μάνας, την τσαχπινιά...την θηλυκότητα στο δεν πάει περαιτέρω... Κι ας μην είναι και ο Αϊνστάιν... Ε όλα αυτά last year όπως βλέπετε. Τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν. Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν που λέει και ο Σαββόπουλος και τα φαγοπότια για τα θηλυκά της τηλεόρασης. Τα αρσενικά, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και γρήγορα στα γυμναστήρια να στρώσουμε μούσκουλο...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top