Γενέθλια έχει η Δέσποινα Βανδή-Μας δείχνει πρώτη φορά τον γιο της

Η Μελίνα και ο Γιώργος της έκαναν έκπληξη στο θέατρο

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Δέσποινα Βανδή και χθες το βράδυ την περίμενε μια όμορφη έκπληξη στο θέατρο Άλσος, όπου πρωταγωνιστεί!

Τα παιδιά της τραγουδίστριας, Μελίνα και Γιώργος της πήγαν μια υπέροχη τούρτα πάνω στη σκηνή και εκείνη έσβησε το κεράκι της μπροστά σε θεατές και συναδέλφους…

Βανδή-Νικολαΐδης: 20 χρόνια μαζί - Το ρομαντικό love story τους

Η Δέσποινα γίνεται 50 ετών και διανύει μια από τις καλύτερες της φάσεις. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο θέατρο Άλσος και την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» και τον χειμώνα θα παρουσιάσει το X-Factor. 

Μελίνα Νικολαΐδη: Στο θέατρο για να δει τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή!

Μάλιστα, χθες το βράδυ για πρώτη φορά μας έδειξε και το πρόσωπο του γιου της, Γιώργου, ο οποίος είναι 12 ετών!

Μελίνα Νικολαΐδη: Η πρώτη εμφάνιση χωρίς τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή!

Στο τέλος της βραδιάς η Δέσποινα δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο και έγραψε: «Μια πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα! Την οργάνωσαν τα παιδιά μου! Συνεργοι,φίλοι και συνεργατες! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Με κάνατε πολύ χαρούμενη! #birthdaygirl»!

Την κόρη της, Μελίνα, η τραγουδίστρια την έχει πολύ συχνά μαζί της στο θέατρο, ενώ πρόσφατα επέτρεψε να φανεί και το πρόσωπο της 16χρονης. Τώρα το ίδιο έκανε με τον μοναχογιό της. 
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top