Δείτε το συγκινητικό δώρο που έλαβε η Μαρία Κορινθίου

«Θα μπορούσα να είμαι Κρητικιά!»

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η ηθοποιός στους «Κου Κου»

Περιοδεία ανά την Ελλάδα και την Κύπρο κάνει η Μαρία Κορινθίου με την επιτυχημένη παράσταση «Η Νεράιδα και το Παληκάρι».

Η γνωστή ηθοποιός που συζητήθηκε όσο καμία άλλη τον περασμένο χειμώνα, υποδύεται το «Κατερινιώ» που είχε παίξει στον κινηματογράφο η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Παρότι όλο αυτό το διάστημα τα μηνύματα και τα δώρα που δέχεται από τους θαυμαστές της είναι πάρα πολλά, πρόσφατα πήρε ένα ξεχωριστό δώρο που τη συγκίνησε πολύ. Πρόκειται για μία παραδοσιακή κρητική φορεσιά.

Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους έπαιξε τον πρώτο της ρόλο στο θέατρο!

Μαρία Κορινθίου: Απάντησε στην πρόκληση του Μουτσινά με τον δικό της τρόπο!

«Πόσο αγαπάω την παράδοση μας, την Ελλάδα μας και πόσο τυχερή αισθάνομαι που μέσα από αυτή τη δουλειά έμαθα περισσότερα και ήρθα πιο κοντά στη κρητική παράδοση! Ευχαριστώ το @vestakis_kostas που μου έδωσε δώρο την Κρητική φορεσιά του Κατερινιού και θέλω να προσέξετε αυτά τα υπέροχα Κρητικά κοσμήματα που είναι ακριβής και πίστη αντιγραφή των κρητικών παραδοσιακών κοσμημάτων . Το έχω πάντως χιλιοπεί…..θα μπορούσε να είμαι Κρητικιά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο Instagram η Μαρία, ιδιαίτερα ευγνώμον για όλο αυτό που της συμβαίνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πόσο αγαπάω την παράδοση μας, την Ελλάδα μας και πόσο τυχερή αισθάνομαι που μέσα από αυτή τη δουλειά έμαθα περισσότερα και ήρθα πιο κοντά στη Κρητική παράδοση! Ευχαριστώ το @vestakis_kostas που μου έδωσε δώρο την Κρητική φορεσιά του Κατερινιού και θέλω να προσέξετε αυτά τα υπέροχα Κρητικά κοσμήματα που είναι ακριβής και πίστη αντιγραφή των Κρητικών παραδοσιακών κοσμημάτων από τον @vestakis_kostas 🇬🇷 Το έχω πάντως χιλιοπεί.....θα μπορούσε να είμαι Κρητικιά! __________ #photography @undefiledphotography #crete #greece #island #aegeansea #mediterrean

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top