Πούμπουρας - Θεοχαρίδη: Η γλυκιά δημοσίευση για την επέτειο γάμου τους

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram ο γνωστός παρουσιαστής

Δείτε στο βίντεο εικόνες από την Πασχαλινή απόδραση του Σάββα Πούμπουρα στο Μαρόκο με τη σύζυγό του

Την επέτειο δύο χρόνων γάμου γιορτάζουν σήμερα ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη με μια γλυκιά δημοσίευση στο Instagram. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 στην Πάφο κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς καθόλου καλεσμένους. Οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!  

Ο Σάββας Πούμπουρας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «2nd year done, 98 to go! Τα χρόνια περνάνε νεράκι και όλα είναι ακόμα πιο ωραία. Να γελάτε παιδιά, να κάνετε ένα βήμα πίσω στους καβγάδες, να λέτε μια καλή κουβέντα και ένα μυστικό: Να της πηγαίνετε τάπερ με σπιτικό φαγητό στην δουλειά!! ΑΧΑΣΤΟ! Trust me».

Από την άλλη, η Αρετή Θεοχαρίδη επέλεξε να γράψει ένα τρυφερό κείμενο στα αγγλικά με στίχους του τραγουδιού «You are my sunshine».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“2nd year done, 98 to go! 💪🏽❤️” __________________________________________________ Τα χρόνια περνάνε νεράκι και όλα είναι ακόμα πιο ωραία ✌🏾 Να γελάτε παιδιά, να κάνετε ένα βήμα πίσω στους καβγάδες, να λέτε μια καλή κουβέντα και ένα μυστικό: Να της πηγαίνετε τάπερ με σπιτικό φαγητό στην δουλειά!! ΑΧΑΣΤΟ! 😂 Trust me 😅❤️ __________________________________________________ #couplegoals #2nd #anniversary #somuchfun #❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top