Σαν δυο σταγόνες νερό: Διάσημοι που μοιάζουν με τα παιδιά τους!

Κάποια ακολουθούν και τα βήματά τους

Διάσημοι Έλληνες Γονείς Με Τα Παιδιά Τους-Πόσο μοιάζουν!

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους σε αυτές τις περιπτώσεις διάσημων της ελληνικής showbiz, που έχουν κάνει παιδιά κλώνους. 

O 20χρονος Αλέξης Βούρος, γιος του Γιάννη και της Λένας Βούρου μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του

Η Δέσποινα Βανδή και η 16χρονη κόρη της Μελίνα είναι ολόιδιες

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποκτήσει 4 παιδιά με την Κάτια Ζυγούλη, ωστόσο η ομοιότητά του με την Αναστασία και τον Αλέξανδρο είναι εκπληκτική

Ο γιος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή, Δημήτρης, είναι πλέον 19 ετών, και ακολουθεί τα χνάρια των διάσημων γονιών του και ασχολείται και ο ίδιος με τη μουσική και συγκεκριμένα κάνει ήδη σπουδές στην παραγωγή μουσικής. Η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι εμφανής

Η 20χρονη Αφροδίτη Λιάντου με τη μητέρα της Εβελίνα 

Η Βαλέρια είναι το τρίτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι επειδή τα πρώτα δύο παιδιά της δεν είχαν πάρει τα υπέροχα μάτια της, ήλπιζε το τρίτο να τα έχει. Τελικά η 12χρονη είναι ολόιδια η μητέρα της!

Ο 22χρονος γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης, είναι ίδιος ο πατέρας του

Η 20χρονη Αμαλία Κωστοπούλου είναι η πρώτη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, ωστόσο η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι εντυπωσιακή

 

Η Καλομοίρα με τη μικρή της κόρη, Αναστασία-Η μικρή της κόρη είναι ήδη τριών ετών και πολλοί είναι αυτοί που σημειώνουν τη μεγάλη ομοιότητά της με τη μητέρα της. Μάλιστα, η τραγουδίστρια της έχει δώσει και σαν δεύτερο όνομα το δικό της. Όμως εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, η μικρούλα φαίνεται πως έχει κληρονομήσει και το… καλλιτεχνικό γονίδιο της μητέρας της.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My twin? Τι λέτε?

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

 

Η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα μοιάζουν πολύ. Όμως, η κόρη της ηθοποιού έχει κληρονομήσει και το ταλέντο της αλλά και το χιούμορ της!

 

Λάμπης Λιβιεράτος-Νεφέλη Λιβιεράτου

Ο Λάμπης Λιβιεράτος με την κόρη του, Νεφέλη είναι ολόιδιοι! Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δυο κόρες με την Εύη Αδάμ. Η μεγάλη κόρη του πρώην ζευγαριού, Νεφέλη μοιάζει στον Λάμπη και η μικρή, η Δανάη είναι ίδια η μαμά της. Παρόλα αυτά, η μικρή έχει κληρονοήσει το ταλέντο του μπαμπά της και τραγουδάει υπέροχα!

Εύη Αδάμ-Δανάη Λιβιεράτου 

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κορούλες! Και εκείνοι τα έχουν μοιράσει τέλεια, αφού η μεγάλη τους κόρη η Μελωδία είναι ίδια ο μπαμπάς της και η μικρή, η Λιόνα, είναι ίδια η μητέρα της!

 

Μπέσυ Μάλφα-Νίκη Σκιαδαρέση-Όλγα Σκιαδαρέση-Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα έχουν αποκτήσει τρία παιδιά! Τις δίδυμες κόρες τους, Όλγα και Νίκη και τον Γιάνγκο. Ωστόσο, η ομοιότητα του ηθοποιού με την κόρη του, Όλγα είναι εμφανής!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top