Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και το μπικίνι της!

Η ευχή της κουμπάρας της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Σχεδόν πέντε μήνες μετά τον γάμο, η Μαντώ και ο σύζυγός της Νίκος Ισηγόνης πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. 

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το Happy Day στον Alpha, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε φωτογραφία όπου ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα και το μπικίνι της!

«Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε! Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλιά, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτή αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλάκια που μπορεί να έχεις πάρει!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε! Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλια, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτη αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλακια που μπορεί να έχεις πάρει! 👼🙏💎🍼♥️☀️🔆 #happy #blessed

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Στη συνέχεια η κουμπάρα της Μπάγια Αντωνοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κολλητή της από την ημέρα του γάμου της. Η ίδια σχολίασε: «Ήταν μία, έγιναν δύο και τώρα θα γίνουν τρεις».


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top