Τάμτα: Η εκρηκτική εμφάνισή της στη Βαρκελώνη μπροστά σε 100.000 θεατές!

Το «Replay» μετράει ήδη 8.000.000 streams στο Spotify

Τάμτα

Σχεδόν 24 ώρες μετά τα MAD Video Music Awards by Coca-Cola και την εκπληκτική σκηνική της παρουσία, η Τάμτα ταξίδεψε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής της περιοδείας.

Η Τάμτα εμφανίστηκε μπροστά σε περισσότερους από 100.000 θεατές στο Barcelona Pride και παρουσίασε ένα εκρηκτικό live act στην Plaza de Espania αφήνοντας έκπληκτους τους παραβρισκόμενους τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες όσο και με τη σκηνική της παρουσία.

Το «Replay» μετράει ήδη 8.000.000 streams στο Spotify έχοντας μπει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς λίστες της πλατφόρμας. Η unplugged version του «Replay» μόλις κυκλοφόρησε στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, ενώ την Παρασκευή 5 Ιουλίου κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι της Τάμτα μαζί με τον Snik με τίτλο «Senorita» που είδαμε για πρώτη φορά στα τα MAD Video Music Awards by Coca-Cola.

Μόλις ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Τάμτα στο δημοφιλές τηλεοπτικό show «SommarKrysset» στην Σουηδία. Το «SommarKrysset» έχει φιλοξενήσει τους Dua Lipa, Lady Gaga, Little Mix και άλλους πολλούς παγκόσμιους αστέρες της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ένα είναι σίγουρο, η Τάμτα, μια από τις πιο διαχρονικές τραγουδίστριες της Ελληνικής pop σκηνής ανοίγει τα φτερά της και στο εξωτερικό με επόμενες στάσεις του Replay tour: Μαδρίτη,  Στοκχόλμη, Ibiza και Σόφια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top