Ρουβάς: Η ωραιότερη εξομολόγηση στην Κάτια για την επέτειο του γάμου τους!

Κλείνουν 2 χρόνια παντρεμένοι

Στις 3 Ιουλίου του 2017 ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από 13 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε την πιο ωραία δημόσια εξομολόγηση στην γυναίκα της ζωής του, ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου τους! Μάλιστα, σήμερα η Κάτια έχει και τα γενέθλιά της! 

Ο Σάκης λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα την στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Το Love Story τους

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε κάπου μέσα στο 2003, όταν ο Σάκης και η Κάτια πρωταγωνίστησαν σε μια διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητού τηλεφώνου. 

Στιγμιότυπο από τη διαφήμιση που είχαν παίξει μαζί

Ήταν ο ορισμός του «έρωτα με την πρώτη ματιά» είχε αποκαλύψει εκείνος, αφού ένιωσαν και οι δύο μία σπάνια έλξη. Η συνεργασία τους για το τηλεοπτικό σποτ στάθηκε απλά η αφορμή να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί. Το ειδύλλιό τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον, έκανε τόνους μελανιού να χυθούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά εκείνοι προσπάθησαν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Τον Νοέμβρη του 2008 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η μικρή Αναστασία και ήταν μονό η αρχή για τη δημιουργία μιας υπέροχης πολύτεκνης οικογένειας.

Η έξοδος από το μαιευτήριο με τη μικρή Αναστασία

Τον Οκτώβρη του 2011 γεννήθηκε ο πρώτος γιος του πανέμορφου ζευγαριού, ο μικρός Αλέξανδρος. Δυο χρόνια μετά, στις 7 Ιανουαρίου του 2013 ήρθε στον κόσμο η Αριάδνη, ενώ στις 25 Απριλίου του 2016 γεννήθηκε ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Απόλλωνας! 

Χαρακτηριστικό είναι ότι το ζευγάρι ήθελα όλα του τα παιδιά να έχουν στο πρώτο γράμμα του ονόματός τους το «Α», όπως κι εκείνο.

Όλη η οικογένεια μαζί στη βάπτιση του Απόλλωνα

Μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, ο Σάκης και η Κάτια ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ανήμερα των γενεθλίων του πανέμορφου πρώην μοντέλου. Στις 3 Ιουλίου του 2017. Ένας γάμος που τα είχε όλα. Λάμψη, χορό, έρωτα και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους. 

Ένας έρωτας που είχε happy end… Σήμερα ζουν όλοι μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι στη Νέα Μάκρη και η ζωή τους θυμίζει παραμύθι…


 

Δείτε κοινές εμφανίσεις του ωραιότερου ζευγαριού της ελληνικής showbiz:

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top