Συγκίνηση στη συναυλία του Μικρούτσικου: Μαζί του η σύζυγος και η κόρη του

Η Αλεξάνδρα Μικρούτσικου και η Μαρία Παπαγιάννη στο πλευρό του συνθέτη

Μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο έδωσε το βράδυ του Σαββάτου, ο Θάνος Μικρούτσικος. Ήταν μια μαγική βραδιά που όσοι την έζησαν θα τη θυμούνται για καιρό.

Ο συνθέτης παρουσίασε το σύνολο του μελοποιημένου έργου του πάνω στην ποίηση του Νίκου Καββαδία και για ακόμα μια φορά αποθεώθηκε.

Στο πλευρό του ήταν η κόρη του, Αλεξάνδρα, και η σύζυγός του, Μαρία Παπαγιάννη, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα που δίνει «μάχη» με τον καρκίνο τον εμψυχώνουν και του δίνουν δύναμη.

'Αλλωστε αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον καρκίνο.

Θάνος Μικρούτσικος: «Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή»

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή, ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό και θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια και ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο, όχι στην κατάθλιψη. Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή την ζωή, την τελικά τόσο μικρή, είμαστε σχοινοβάτες. Το στοίχημα είναι να σηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του Open.

Αλεξάνδρα Μικρούτσικου-Θάνος Μικρούτσικος-Μαρία Παπαγιάννη, Φωτογραφία: NDP photo agency

Μετά το τέλος της συναυλίας, όλη η οικογένεια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή. Να θυμίσουμε ότι ο Θάνος Μικρούτσικος έχει συνολικά τέσσερα παιδιά από τους δύο γάμους του: τη Σεσίλ, την Κωνσταντίνα, την Αλεξάνδρα και τον Στέργιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top