Η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» μιλά για τη σχέση που έχει σήμερα με τη Μενεγάκη

Οι συμβουλές που της έδινε ο τηλεοπτικός της πατέρας Κώστας Καρράς

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, η τηλεοπτική κόρη του Κώστα Καρά στο «Πάτερ Ημών» ακολουθεί τα χνάρια του τόσο στην υποκριτική, όσο και στην πολιτική.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για την ξεχωριστή σχέση που είχε με τον ταλαντούχο ηθοποιό, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

 «Ο Κώστας Καρράς είναι λες και με έχει ευλογήσει και με έφερε εδώ. Μακάρι από εκεί ψηλά που με βλέπει να νιώθει περήφανος. Είχαμε πολύ μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας, με αγαπούσε πραγματικά και τώρα στον προεκλογικό μου αγώνα συναντώ ανθρώπους που ήταν τότε στο γραφείο και μου λένε “πόσο σε αγαπούσε”, δηλαδή είναι απίστευτο, ήταν πολύ αληθινό. Αυτό που μου έλεγε τότε είναι να είμαι η Κορίνα. Ήταν τέτοιος άνθρωπος και αυτό ήθελε, να είμαι η Κορίνα», είπε αρχικά.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη, μιας και τότε η παρουσιάστρια συμπρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά : «Η Ελένη Μενεγάκη δε με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της. Αν τη δω στο δρόμο φυσικά και θα της μιλήσω γιατί είναι τιμή μου και ότι έχω κάνει και όποιους ανθρώπους έχω γνωρίσει και γιατί να μη μιλήσουμε. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν τότε που “έφυγε” ο Κώστας Καρράς. Δυσκολεύτηκε να με γνωρίσει, αλλά μετά με γνώρισε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top