«Επίτρεψέ μου να ξέρω ποιος μας ανεβάζει και ποιος μας κατεβάζει»

Έξαλλη γνωστή ηθοποιός με σχόλιο follower της

 Ο λόγος για την Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία δέχθηκε φραστική επίθεση από follower της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, μια από τις ακολούθους της γνωστής ηθοποιού σχολίασε σε μία ανάρτησή της για να εκφράσει το παράπονό της που η ίδια δεν στέλνει και δεν απαντά ποτέ σε μηνύματα στα fan pages που υπάρχουν για εκείνη στο εν λόγω μέσο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περιμένοντας....#mylife #grateful #momentsintime #saturday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Trikalioti (@peggy_trikalioti_official) στις

 

Το σχόλιο αυτό έκανε έξαλλη την Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία έσπευσε να της απαντήσει δημόσια.

«Εκτιμώ την δουλειά σας, αλλά να θυμάστε εμείς σας ανεβάζουμε και εμείς σας κατεβάζουμε. Παρακολουθώ και το fanpage και δεν έχετε στείλει ένα μήνυμα για ευχαριστώ. Κρίμα για αυτούς που κάνουν τόση δουλειά, δεν νομίζετε;!», έγραψε αρχικά η θαυμάστρια, με τη γνωστή ηθοποιό να απαντά:  

«Δουλεύω 25 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, οπότε μπορώ να ξέρω πλέον ποιος μας ανεβάζει και ποιος μας κατεβάζει. Θα μου επιτρέψεις, λοιπόν, να σου πω, πως, όταν δουλεύεις σαν σκυλί και τα δίνεις όλα, δεν μπορείς να πιστεύεις σε κάτι τέτοιο γιατί αλλιώς θα ήταν άσκοπη όλη η δουλεία που έχεις κάνει. Ειδικά, όταν αυτός που στο λέει κρύβεται πίσω από ψεύτικα και ανώνυμα προφίλ».    


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top