Όταν οι κόρες κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας από τις μαμάδες τους!

Δημόσιες εμφανίσεις σε χθεσινή θεατρική πρεμιέρα

Είναι νέες, όμορφες και κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας από τις μαμάδες τους. Χαμογελαστές πόζαραν στον φωτογραφικό φακό οι κόρες επώνυμων γυναικών που δεν είναι επιτυχημένες μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά τους. 

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το δικό μας σινεμά», στο θέατρο Άλσος, βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή, η Υρώ Μανέ, η Ματθίλδη Μαγγίρα και η Πέγκυ Σταθακοπούλου συνοδευόμενες από τα παιδιά τους. 

Μελίνα Νικολαΐδη, Δέσποινα Βανδή/ Φωτογραφία NDP

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία πρωταγνωνιστεί στη θεατρική παράσταση, είναι αχώριστη με τη Μελίνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί δημόσια εμφάνιση με την 15χρονη, η οποία, όπως φαίνεται, τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. 

 Η Υρώ Μανέ με την κόρη της, Φαίδρα/ Φωτογραφία NDP

Η Υρώ Μανέ φωτογραφήθηκε με την πανέμορφη κόρη της, η οποία είναι 21 ετών. Η νεαρή Φαίδρα  μπορεί να σπουδάζει κοινωνική ανθρωπολογία, αλλά έχει πάρει και το «καλλιτεχνικό μικρόβιο» από την ηθοποιό, καθώς ασχολείται και με τον χορό.

Χριστίνα Καλδή, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος/ Φωτογραφία NDP

Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, έδωσε, επίσης, το παρών στην εκδήλωση, μαζί με την κόρη της, η οποία είναι μόλις 15 ετών και κούκλα!

Λήδα Φόστερ, Ματθίλδη Μαγγίρα/ Φωτογραφία NDP

Στο πλευρό της κόρης της εμφανίστηκε και η  Ματθίλδη Μαγγίρα. Η 16χρονη Λήδα, πριν λίγο καιρό, πήρε την απόφαση να μετακομίσει με τον Αμερικανό μπαμπά της στην Νέα Υόρκη, προκειμένου να μπορέσει να ασχοληθεί με τη μουσική. Η ηθοποιός, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της, για το πόσο δύσκολη της ήταν η αποχώρηση της μικρής της. Μαμά και κόρη φαίνονται, πάντως, αχώριστες παρά την απόσταση!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top