Η Δέσποινα Καμπούρη για την επέτειο γάμου της: «Κι όσα αντέξουμε!»

Το love story της δημοσιογράφου με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης γιορτάζουν σήμερα την πέμπτη επέτειο του γάμου τους! Στις 14 Ιουνίου του 2014 είχαν παντρευτεί στην Κύθνο σε μια μαγευτική παραλία με παρανυφάκι την κόρη τους, Έλενα.

Η όμορφη δημοσιογράφος σήμερα ανέβασε στα social media δύο τρυφερές φωτογραφίες με τον άνδρα της ζωής της από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιταλία και έγραψε: «Κόντρα στις προβλέψεις πέρασαν δέκα χρόνια με αυτόν τον ωραίο τύπο. Και πέντε παντρεμένοι. Με δυο παιδιά και ένα σκύλο (!). Ούτε που το κατάλαβα. Σα νερό που σε ξεδιψάει. Που σου δίνει ζωή. Σε άλλα τόσα και άλλα τόσα και άλλα τόσα κι όσα αντέξουμε! Σε αγαπώ 𝟙𝟜•𝟘𝟞•𝟙𝟜».

To Love Story του ζευγαριού 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009, ερωτεύτηκαν και δυο χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 2011 ήρθε στη ζωή τους ένα πανέμορφο κοριτσάκι, η Έλενα. 

Οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννηση της μικρής τους ήταν δύσκολοι και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς για λίγο καιρό.

Έναν χρόνο μετά ήρθε η επανασύνδεση και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και παραμένουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη» είχε δηλώσει στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά πριν από κάποια χρόνια. «Ήταν, μάλιστα, βαριάς μορφής. Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα. Προσωπικά δεν ένιωθα καλά μέσα στο σπίτι μου, ήθελα να μείνω εντελώς μόνη με το μωρό μου και, δυστυχώς, δεν το αντιλήφθηκα έγκαιρα. Μου το έλεγε η μητέρα μου, οι άνθρωποι που με αγαπούν και με ξέρουν, όμως εγώ δεν μπορούσα να το καταλάβω. Όταν πια συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά, χρειάστηκε να δω ψυχολόγο». Απόλυτα ειλικρινής και συνειδητοποιημένη, η δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι σήμερα, κοιτώντας τα γεγονότα ψύχραιμα, αμφιταλαντεύεται για το αν ήταν τελικά έτοιμη για να γίνει μητέρα. «Νομίζω πως ο Βαγγέλης ήταν πολύ πιο έτοιμος για να γίνει γονιός από εμένα» λέει. «Ενώ ήθελα από πολύ μικρή να κάνω παιδιά και να ζήσω έντονα αυτή την εμπειρία, στην πράξη, τελικά, αποδείχτηκε πως μάλλον δεν ήμουν και τόσο έτοιμη. Μου ήρθε πολύ ξαφνικό όλο αυτό».

Δέσποινα Καμπούρη-Βαγγέλης Ταρασιάδης: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους

Μετά τις δυσκολίες, η Δέσποινα και ο Βαγγέλης τον Ιούνιο του 2014 έκαναν έναν παραμυθένιο γάμο στην Κύθνο. Μάλιστα, τότε η δημοσιογράφος είχε εντυπωσιάσει με το ρομαντικό νυφικό της, ενώ είχε πάει στην εκκλησία ξυπόλυτη! 

Λίγα χρόνια μετά η Δέσποινα έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους. Το 2016 γεννήθηκε η Χριστίνα, η οποία ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

Βγαίνοντας από μαιευτήριο, κρατώντας στην αγκαλιά το δεύτερο παιδάκι τους
 

Από τότε περνούν υπέροχες στιγμές οι τέσσερις τους, κάνοντας μικρές και μεγάλες αποδράσεις, τις οποίες μοιράζονται μέσω social media.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home 🙏🏼 (κάποια ετοιμάζεται για ψήσιμο...) #myfamily #family

A post shared by Despina Kampouri (@despinakampouri) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top