Μελάνια Τραμπ: Φόρεσε ίδιο φόρεμα με την Meghan Markle - Ποια προτιμάτε;

Οι γκριμάτσες της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ σε μάχη παλαιστών

Έναν αγώνα σούμο παρακολούθησε το ζεύγος Τραμπ κατά την επίσκεψή του στην Ιαπωνία στα πλαίσια του τουρνουά Summer Grand Sumo στο Τόκιο. Μαζί τους ήταν και o πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε με τη σύζυγό του, με τη Μελάνια βέβαια να κλέβει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

Η Μελάνια Τραμπ μαζί με τον Ντόναλτ Τραμπ σε αγώνα σούμο στο Τόκιο / AP Photo/Evan Vucci

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, επέλεξε να φορέσει ένα σικ φούξια φόρεμα δια χειρός Roland Mouret.

Η Μελάνια Τραμπ παρακολουθεί σοκαρισμένη τον αγώνα σούμο στο Τόκιο / AP Photo/Evan Vucci

Το συγκεκριμένο μάλιστα, είχε φορέσει πριν ένα χρόνο η Meghan Markle, στην τελευταία της εμφάνιση, μια ημέρα πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Μόνο που η πριγκίπισσα του Sussex το είχε επιλέξει σε μπλε απόχρωση. 

Η τελευταία εμφάνιση της Meghan Markle μια ημέρα πριν τον πριγκιπικό γάμο / AP Photo

Βέβαια, εκτός από την κομψή εμφάνιση όλα τα λεφτά ήταν οι… γκριμάτσες της Μελάνια, η οποία έδειχνε σοκαρισμένη με τη μάχη των παλαιστών. Αντίθετα, ο Ντόναλτ Τραμπ ήταν ενθουσιασμένος με το θέαμα. 

Όλα τα λεφτά οι γκριμάτσες της Μελάνια Τραμπ στον αγώνα σούμο στο Τόκιο /  AP Photo/Evan Vucci

Για την ιστορία, νικητής του αγώνα ήταν ο 25χρονος Ασανογιάμα, ένας ανερχόμενος αστέρος του σούμο στην Ιαπωνία και ο αμερικανός Πρόεδρος του παρέδωσε ένα χειροποίητο τρόπαιο. 

Ενθουσιασμένος με τον αγώνα σούμο ο Ντόναλτ Τραμπ / AP Photo/Evan Vucci

Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι πέρασε ένα «απίστευτο βράδυ» παρακολουθώντας το ιαπωνικό εθνικό άθλημα ενώ τον περασμένο μήνα είχε πει ότι πάντα έβρισκε το άθλημα «συναρπαστικό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top