Απαρηγόρητη η Jodie Foster – Πέθανε η μητέρα της

Η καλύτερη της φίλη και η μάνατζέρ της

Η Evelyn «Brandy» Foster, μάνατζερ και μητέρα της Jodie Foster, πέθανε στις 13 Μαΐου στο σπίτι της στο Λος Άντζελες σε ηλικία 90 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς της.

Η Foster έπασχε από άνοια και λίγες ημέρες πριν πεθάνει είχε επιπλοκές. Εκτός από την κόρη της, η Evelyn καθοδηγούσε και την καριέρα του γιου της, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη σειρά του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS «Mayberry RFD» από το 1968 μέχρι το 1971. 

«Ήταν αδιαμφισβήτητα ο πιο δυναμικός άνθρωπος που υπήρξε ποτέ στην οικογένειά της, μια μαχήτρια, γεμάτη αγάπη», δήλωσε η οικογένειά της. «Κανένας δεν μπορούσε να ξεπεράσει το στυλ της, ήταν ψηλή με φυσικές μπούκλες στα μαλλιά. Η οικογένειά της θα θυμάται τα χαμόγελά της με τα λακάκια, τις μεγάλες αγκαλιές και τον τρόπο που μιλούσε. Κανένας δεν ”τα έβαζε” με τη γιαγιά. Θα τη θυμόμαστε για πάντα». 

Η Foster μεγάλωσε στην πόλη Ρόκφορντ στο Ιλινόις και τραγουδούσε σε μπάντα. Γνώρισε τον κυβερνήτη της αεροπορίας Λούσιους Φόστερ στην Καλιφόρνια, παντρεύτηκαν και έκαναν 4 παιδιά. 

Η μικρότερη κόρη της Foster, Jodie, εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε διαφήμιση σε ηλικία 3 ετών. Η μητέρα της Jodie υπήρξε μάνατζέρ της μέχρι το Όσκαρ που κέρδισε για την ταινία «Η Σιωπή των Αμνών».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top